طرز تهیه خورشت بامیه
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)آشپزی و مقالات

خورشت بامیه یک غذای ایرانی است که صرف آن در کنار برنج ایرانی بسیار لذیذ میباشد .
.
مواد لازم :
بامیه | ۱ کیلو |
گوشت | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب | ۴ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
.
طرز تهیه :
.
جهت تهیه خورشت بامیه این غذا ابتدا پیاز را سرخ میکنیم.
سپس گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
بعد در قابلمه را گذاشته تا گوشت خودش خوب بپزد.
در ظرف جداگانه بامیه ها را با روغن و آبلیمو و رب تفت میدهیم.
بعد از اینکه گوشت پخت به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم.
نمک آن را اندازه کرده نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است.
.