طرز تهیه کال کباب

کال کباب

 

کال کباب چیست؟

کال کباب یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای مردم گیلان عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن از نوعی سبزی معطر محلی استفاده می شود که می توانید از عطاری ها خشک شده این سبزی را تهیه کنید. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

برنجبرنج

 

مواد لازم جهت تهیه کال کباب:

بادمجان یک و نیم کیلوگرم
گردو ساییده ۳۰۰ گرم
انار ترش دانه شده یک پیمانه
چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری
سیر چهار حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار ملس 1 قاشق غذاخوری

 

 طرز تهیه کال کباب:

جهت تهیه کال کباب ابتدا بادمجان ها را روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. می توانید بادمجان ها را روی سینی فر بچینید و تا زمانی که پوست آنها کبابی شود داخل فر قرار دهید.

پس از کبابی شدن پوست بادمجان ها را جدا کنید.

بادمجان های پوست کنده را درون ظرفی بریزید و خوب بکوبید (از دستگاه غذاساز و یا گوشت کوب برقی برای پوره و له شدن بادنجان ها کمک بگیرید.)

پس از اینکه به طور کامل له شد، گردوی آسیاب شده را با بادمجان ها مخلوط کنید.

سپس انار دانه شده را اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا دانه های انار خوب درون مایه له شود.

در آخرین مرحله چوچاق و سیر را اضافه کنید و همه مواد را خوب بکوبید و یا آسیاب کنید.

نمک و فلفل اضافه کنید و یک دور با سرعت زیاد میکس کنید.

در این مرحله غذای شما آماده است، غذا را داخل ظرف بکشید و با دانه های انار تزیین کنید و همراه با برنج کته سرو کنید.

این غذا را به عنوان خوراک و یا پیش غذا نیز می توانید مصرف کنید. در گیلان این پیش غذا را به همراه انواع کباب مانند کباب ترش و کباب چنجه و جوجه ترش میل مینمایند.

بورانی بادمجان در کنار کال کباب و کباب محلی طعم بسیار عالی دارد.

 

نکات طلایی طبخ بهتر کال کباب :

برای این که میزان ترشی غذا کم شود می توانید یک تا دو قاشق سوپخوری از انار آن کم کنید.

گردو را تا حدی که دندان گیر باشد آسیاب کرد.

به جای سبزی محلی چوچاق می توانید از گشنیز نیز استفاده کنید.

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.

برچسب ها

پیشنهاد ما

لیمو عمانی اسلایس 20 گرم

15,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 12%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

119,000 تومان
135,000 تومان
سبوس برنج 280 گرمی 3%

سبوس برنج 280 گرمی

85,600 تومان
88,300 تومان
برنج قهوه ای 1.5 کیلویی 2%

برنج قهوه ای 1.5 کیلویی

196,000 تومان
201,000 تومان
برنج صدری معطر 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری معطر 1.5 کیلویی

240,000 تومان
246,000 تومان

غنچه گل محمدی 15 گرم

25,000 تومان
برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

800,000 تومان
850,000 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم 3%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

249,000 تومان
257,000 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 10%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

98,500 تومان
109,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی 11%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی

89,000 تومان
99,500 تومان

نظرات

  1. درود
    من بیشتر مطالب این سایت را مطالعه کردم، بسیار کارآمد و خوب بود، از معدود سایت‌هایی است که دستور غذاهای گیلانی در آن دقیق و درست ذکر شده. خیلی برایم جالب بود و ممنونم که وقت می‌گذارید.

    1. سلام و عرض ادب
      مهرنوش بانو بسیار ممنونیم ک
      خوشحالیم که مطالب جمع آوری شده توسط تیم گیلان کشت مورد تایید شما است .