طرز تهیه کال کباب

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

کال کباب چیست؟؟

کال کباب یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای مردم گیلان عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن از نوعی سبزی معطر محلی استفاده می شود که می توانید از عطاری ها خشک شده این سبزی را تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه کال کباب :

بادمجان  یک و نیم کیلوگرم
گردو ساییده  ۳۰۰ گرم
انار ترش دانه شده  یک پیمانه
چوچاق (سبزی محلی)  دو قاشق سوپخوری
سیر  چهار حبه
نمک و فلفل  به میزان لازم
رب انار ملس   1 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه کال کباب :

جهت تهیه کال کباب ابتدا بادمجان ها را روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. می توانید بادمجان ها را روی سینی فر بچینید و تا زمانی که پوست آنها کبابی شود داخل فر قرار دهید.

پس از کبابی شدن پوست بادمجان ها را جدا کنید.

بادمجان های پوست کنده را درون ظرفی بریزید و خوب بکوبید (از دستگاه غذاساز و یا گوشت کوب برقی برای پوره و له شدن بادنجان ها کمک بگیرید.)

پس از اینکه به طور کامل له شد، گردوی آسیاب شده را با بادمجان ها مخلوط کنید.

سپس انار دانه شده را اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا دانه های انار خوب درون مایه له شود.

در آخرین مرحله چوچاق و سیر را اضافه کنید و همه مواد را خوب بکوبید و یا آسیاب کنید.

نمک و فلفل اضافه کنید و یک دور با سرعت زیاد میکس کنید.

در این مرحله غذای شما آماده است، غذا را داخل ظرف بکشید و با دانه های انار تزیین کنید و همراه با برنج کته سرو کنید.

این غذا را به عنوان خوراک و یا پیش غذا نیز می توانید مصرف کنید. در گیلان این پیش غذا را به همراه انواع کباب مانند کباب ترش و کباب چنجه و جوجه ترش میل مینمایند. بورانی بادمجان در کنار کال کباب و کباب محلی طعم بسیار عالی دارد.

نکات طلایی طبخ بهتر کال کباب :

 برای این که میزان ترشی غذا کم شود می توانید یک تا دو قاشق سوپخوری از انار آن کم کنید.

گردو را تا حدی که دندان گیر باشد آسیاب کرد.

به جای سبزی محلی چوچاق می توانید از گشنیز نیز استفاده کنید.

 

 

 

پیشنهاد ما

برنج صدری عطری 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 1.5 کیلویی

302,000 تومان
307,000 تومان
برنج هاشمی عطری 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 10 کیلویی

1,300,000 تومان
1,350,000 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم 3%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

249,000 تومان
257,000 تومان
برنج هاشمی عطری 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج صدری دودی 1.5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 1.5 کیلویی

340,000 تومان
344,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 3%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

68,500 تومان
70,800 تومان
برنج صدری دودی 5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

1,100,000 تومان
1,115,000 تومان
زیتون سبز سوپر ویژه رودبار 800 گرمی 3%

زیتون سبز سوپر ویژه رودبار 800 گرمی

150,500 تومان
155,200 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی 4%

چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی

37,500 تومان
38,900 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 3%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

45,000 تومان
46,400 تومان

نظرات

  1. درود
    من بیشتر مطالب این سایت را مطالعه کردم، بسیار کارآمد و خوب بود، از معدود سایت‌هایی است که دستور غذاهای گیلانی در آن دقیق و درست ذکر شده. خیلی برایم جالب بود و ممنونم که وقت می‌گذارید.

    1. سلام و عرض ادب
      مهرنوش بانو بسیار ممنونیم ک
      خوشحالیم که مطالب جمع آوری شده توسط تیم گیلان کشت مورد تایید شما است .