طرز تهیه کباب ترش شمالی

کباب ترش یک غذای گیلانی اصیل است که طعم فوق العاده آن زبانزد همه ی مردم میباشد. ترکیب این غذا در کنار مخلفات متنوع بسیار خوشمزه میباشد .

اگر به گیلان سفر کردید حتما این غذای لذیذ را در کنار برنج محلی میل نمایید . 

پپیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب ترش شمالی :

گوشت گوسفند یا گوساله    500 گرم
رب انار و انار ترش 3 قاشق غذاخوری
گردو چرخ‌شده  100 گرم
پیاز1 عدد
سیر 2 حبه
سبزی معطر (جعفری، گشنیز،مرزه، ترخون )3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون نیم پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب ترش شمالی :

جهت تهیه کباب ترش شمالی ابتدا باید پیاز را رنده کرده و همراه با گردو چرخ‌شده، رب انار رقیق‌شده (با آب انار رقیق کنید)، 1 قاشق غذاخوری انار ترش ساییده‌شده، سبزیجات معطر همراه با خالواش و بینه (در صورت در دسترس بودن) و مقداری فلفل مخلوط کنید.

گوشت بدون استخوان را به قطعات متوسط یا بزرگ تقسیم کرده و به مدت 3 ساعت داخل این مواد بخوابانید تا مزه‌دار شوند.

در صورت تمایل می‌توانید بعد از 3 ساعت، 1 عدد کیوی رنده‌شده را به همراه میزان مناسبی از نمک به مواد اضافه کنید.

بعد از افزودن نمک باید حدود نیم ساعت دیگر مواد را استراحت دهید.

حالا مواد را به سیخ کشیده و روی منقل کباب کنید.

کباب ترش خوشمزه شما آماده است. می‌توانید این کباب لذیذ را در کنار برنج کته یا چلو ساده همراه با مخلفات گیلانی از قبیل کال کباب ، زیتون پرورده و … سرو کنید.

 

 

[aiovg_video id=14616]

 

نکاتی درباره تهیه کباب ترش شمالی :

هرچقدر میزان فلفل این غذا بیشتر باشد طعم بهتری خواهد داشت.

اضافه‌ کردن کیوی برای تردترشدن گوشت کباب است و استفاده از آن کاملا اختیاری است.

سبزی اصلی برای تهیه کباب ترش (چوچاق)  است.

در برخی مناطق شمال کشور از ترکیب خالواش و بینه (سبزیحات محلی شمالی) برای تهیه این کباب استفاده می‌شود.

در صورت در دسترس نبودن سبزیجات محلی شمالی می‌توانید از ترکیب نعناع، جعفری و گشنیز استفاده کنید.

مردم شمال كباب ترش را همراه با كته بدون روغن و کره می‌خورند.

معمولا در كنار كباب ترش زیتون پرورده، سیر ترشی، دوغ، اشپل ماهی به صورت شور، باقلا، ماست موسیر و كره محلی هم سرو می‌شود.

دوغ نوشیدنی محبوب كباب‌خورهاست. برای بهترشدن طعم دوغ می‌توانید مقدار كمی گلپر به آن اضافه كنید.

 

 

 

پیشنهاد ما

روغن زیتون فرابکر رودبار 1 لیتری 4%

روغن زیتون فرابکر رودبار 1 لیتری

380,000 تومان
395,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی 7%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

70,000 تومان
75,000 تومان
زیتون سبز بی هسته ویژه رودبار 700 گرمی 3%

زیتون سبز بی هسته ویژه رودبار 700 گرمی

149,000 تومان
153,700 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 3%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

45,000 تومان
46,400 تومان
برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

800,000 تومان
850,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 10 کیلویی

2,200,000 تومان
2,230,000 تومان
برنج هاشمی دودی 5 کیلویی 1%

برنج هاشمی دودی 5 کیلویی

725,000 تومان
731,000 تومان
برنج صدری عطری 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 1.5 کیلویی

302,000 تومان
307,000 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,950,000 تومان
1,980,000 تومان
برنج هاشمی عطری 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان

نظرات