پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه کباب تابه ای زعفرانی :

گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرم 
پیاز۱ عدد 
گوجه فرنگی۳ عدد 
 سماق۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر گلپر در صورت تمایل۱/۲ قاشق مربا خوری
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 مراحل تهیه کباب تابه ای زعفرانی :

جهت تهیه کباب تابه ای ابتدا پیاز رو داخل یه کاسه رنده کرده و آبش رو کاملا میگیریم.

سپس گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر گلپر رو هم اضافه میکنیم.

گوشت و پیاز رو خوب با هم ورز میدیم.

مخلوط گوشت و پیاز را در ماهیتابه ای که کفش رو کمی چرب کردیم پخش و فشار میدهیم تا منسجم شود.

چهار طرف ماهیتابه تکه های کوچیک کره میذاریم.

بعد ماهیتابه روی گاز گذاشته، شعله رو کم میکنیم و در ماهیتابه رو هم میبندیم تا گوشت کم کم بپزه.

بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه میبینیم که گوشت تغییر رنگ داده، آب انداخته، خودشو جمع کرده و کوچیک تر شده.

حالا گوشت رو به چهار تکه مساوی تقسیم کرده، نصف کل مقدار سماق رو روی تمام سطحش پاشیده و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت میریزیم.

گوجه ها رو چهار قاچ کرده بهشون نمک میزنیم و دور تا دور ماهیتابه میچینیم.

حالا دوباره بعد از ۱۰ دقیقه تکه های کباب رو پشت و رو میکنیم و به طرف دیگشون هم سماق میزنیم.

بعد از اضافه کردن سماق باز هم ۱۰ دقیقه به کباب فرصت میدیم تا خوب بپزه و گوجه ها هم نرم شوند.

در تمام طول مدت پخت در ماهیتابه رو میذاریم تا کباب سفت نشه.