پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم جهت تهیه کباب تابه ای زعفرانی :
گوشت چرخ کرده | 350 گرم |
پیاز | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
سماق | 1 قاشق غذاخوری سرخالی |
پودر گلپر در صورت تمایل | 1/2 قاشق مربا خوری |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کباب تابه ای زعفرانی :
جهت تهیه کباب تابه ای ابتدا پیاز رو داخل یه کاسه رنده کرده و آبش رو کاملا میگیریم.
سپس گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر گلپر رو هم اضافه میکنیم.
گوشت و پیاز رو خوب با هم ورز میدیم.
مخلوط گوشت و پیاز را در ماهیتابه ای که کفش رو کمی چرب کردیم پخش و فشار میدهیم تا منسجم شود.
چهار طرف ماهیتابه تکه های کوچیک کره میذاریم.
بعد ماهیتابه روی گاز گذاشته، شعله رو کم میکنیم و در ماهیتابه رو هم میبندیم تا گوشت کم کم بپزه.
بعد از تقریبا 10 دقیقه میبینیم که گوشت تغییر رنگ داده، آب انداخته، خودشو جمع کرده و کوچیک تر شده.
حالا گوشت رو به چهار تکه مساوی تقسیم کرده، نصف کل مقدار سماق رو روی تمام سطحش پاشیده و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت میریزیم.
گوجه ها رو چهار قاچ کرده بهشون نمک میزنیم و دور تا دور ماهیتابه میچینیم.
حالا دوباره بعد از 10 دقیقه تکه های کباب رو پشت و رو میکنیم و به طرف دیگشون هم سماق میزنیم.
بعد از اضافه کردن سماق باز هم 10 دقیقه به کباب فرصت میدیم تا خوب بپزه و گوجه ها هم نرم شوند.
در تمام طول مدت پخت در ماهیتابه رو میذاریم تا کباب سفت نشه.