کباب ناردونی یک نوع کباب تابه ای سس دار است که طعم فوق العاده ای دارد ، پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه کباب تابه ای ناردونی :

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد 
رب گوجه و رب آلوچه هر کدام یک قاشق مرباخوری
سماق و گلپر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 ✍️ مواد لازم جهت سس کباب ناردونی :

پیاز نگینی شده سه عدد
گوجه فرنگی رنده شده دو تا سه عدد
انار دون شدهجهت تزِیین
آب انار ترش سه قاشق سوپ خوری
آب جوشنصف لیوان

طرز تهیه:

جهت تهیه کباب ناردونی ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و رب و ادویه جات و سماق خوب ورز میدهیم.

سپس به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند.

در این مرحله با دست و یا قالب به موادمان فرم میدهیم و در روغن سرخ میکنیم .

جهت تهیه سس ابتدا پیاز را سرخ میکنیم و گوجه رنده شده را به پیاز اضافه میکنیم.

مواد را باهم تفت داده و سپس آب جوش و آب انار و رب آلوچه و رب گوجه را به مواد درون ماهیتابه اضافه میکنیم .

کمی هم نمک و فلفل میزنیم وقتی سس کمی غلظت گرفت کباب ها را درون آن میگذاریم و چند قاچ گوجه رو هم سرخ میکنیم و سپس لابلای کباب و یا روی کباب درون سس میچینیم .

انار دون شده را هم روی کباب ها میریزیم .

درب ظرف را میذاریم تا بخار سس همه مواد رو کاملا طعم دار کند . سپس بعد از دو الی سه دقیقه غذای ما حاضراست.

نوش جان

نکات طلایی پخت بهتر کباب ناردونی

در صورت تمایل میتوانید بجای انار از زرشک استفاده کنید.

بجای گوجه رنده شده از رب گوجه هم میتوان استفده کرد.

اضافه کردن گلپر و کمی دارچین عطر بهتری به غذای شما میدهد