
کباب ماهی یکی از کباب های خوشمزه و معروف شمالی است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم جهت تهیه کباب ماهی:
ماهی | 1 کیلو |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
آبلیمو | 6 قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
سبزی های معطر (دلخواه) | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و گلپر | به میزان لازم |
طرز تهیه کباب ماهی:
جهت تهیه کباب ماهی ابتدا ماهی را پوست کنده و کبابی خورد میکنیم.
پیاز را خلالی خورد و به ماهی اضافه میکنیم.
سبزی های معطر را ساطوری کرده و به همراه زعفران نمک و فلفل و گلپر به ماهی اضافه و مخلوط میکنیم.
بهتر است مواد آماده شده کبابی را به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهیم تا عطر پیاز و سبزی به خورد ماهی برود.
کباب را به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شوند.
نکات طلایی طبخ بهتر کباب ماهی:
در صورت تمایل میتوانید سبزی را حذف کنید
رنده کردن یک پیاز کوچک میتواند طعم بهتری به کباب شما بدهد.
اگر به ذغال دسترسی ندارید درون تابه مانند کباب تابه ای طبخ کنید.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره