طرز تهیه جوجه کباب ترش
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
جوجه کباب ترش یکی از خوشمزه ترین غذای های شمالی است . طعم این غذا در کنار زیتون و باقالا و اشپل و برنج محلی عالی و بیاد ماندنی است .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب ترش :
مرغ فیله شده | نیم کیلو |
پیاز کوچک | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
گردو | ۲۰۰ گرم |
گشنیز و نعناع | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
رب آلوچه ملس | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت جوجه کباب ترش گیلانی :
جهت تهیه جوجه کباب ترش گیلانی ابتدا مرغ را به قطعات کبابی برش بزنید.
سپس یک عدد پیاز را خلالی خورد کنید و دیگری را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
فلفل دلمه را خورد کنید . سبزی های معطر و سیر را ریز خورد کنید .
گردو را آسیاب و با پیاز ، فلفل دلمه ، سبزی ، سیر و رب آلوچه و روغن زیتون مخلوط کنید.
در مرحله آخر مرغ را به مواد اضافه و با نمک و فلفل و کمی روغن مخلوط میکنیم تا مزه دار شود.
بهتر است مواد را چند ساعت در یخچال استراحت دهیم تا کاملا طعمدار شود.
در این مرحله مرغ را به سیخ بکشید و روی حرارت کباب کنید. سپس با برنج کته و یا برنج آبکش میل نمایید.
زیتون پرورده و بورانی بادمجان در کنار این غذا طعم فوق العاده ای دارد.
توجه داشته باشید حرارت زیاد ،باعث میشود کباب شما بسوزد پس دقت لازم را داشته باشید.
اگر به ذغال و آتش دسترسی ندارید میتوانید این کباب را به صورت کباب تابه ای طبخ کنید.