
طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده: جوجه کباب ترش یکی از خوشمزه ترین غذای های شمالی است. برای درست کردن جوجه ترش رستورانی لازم است تا مواد جوجه ترش به طور دقیقی آماده سازی شود. همچنین شما می توانید برای تجربه طعم بهتر این غذا از برنج ایرانی در پخت آن استفاده نمایید. برای تهیه این غذای شمالی خوش طعم در ادامه ی این مقاله از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت، معتبرترین مرکز خرید برنج درجه یک، همراه ما بوده و طرز تهیه جوجه ترش رستورانی و نکاتی برای خوشمزه شدن آن، یاد بگیرید.
مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب ترش مجلسی و خوشمزه:
سینه مرغ | نیم کیلو |
پیاز کوچک | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
گردو | 200 گرم |
ماست چکیده پرچرب | 2 قاشق غذاخوری |
گشنیز و نعناع (سبزی مخصوص جوجه ترش) | 100 گرم |
سیر | 2 حبه |
رب انار ترش | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب ترش با رب انار:
مرحله اول
برای تهیه جوجه ترش رستورانی لازم است ابتدا سینه مرغ را شسته و به صورت مربعی یا مستطیلی مانند جوجه کباب خرد کنید و داخل کاسه ی بزرگ جهت ادامه ی آماده سازی آن بپردازیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را خلالی درشت خرد کرده و به ظرف حاوی سینه مرغ اضافه کرده و سپس زعفران دم کرده و ماست چیکده را نیز به سینه مرغ اضافه می کنیم. پس از آن گردوها را آسیاب کرده و به ترکیب می افزایید.
مرحله سوم
در مرحله سوم از طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده، رب انار را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع یا روغن زیتون به کاسه اضافه نموده و پس از آن مقدار کمی نمک، فلفل دلمه ای، سیر، سبزی مخصوص جوجه ترش و فلفل سیاه به آن افزوده و با یکدیگر مخلوط کرده تا مواد جذب مرغ شود.
مرحله چهارم
پس از مخلوط کردن مواد، کاسه را سلفون پوشانده و مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار داده تا مرغ کاملا طعم دار شود. سپس آن را از یخچال حارج نموده تا برای پخت آماده شود.
مرحله پنجم
گوشت مرغ را به سیخ کرده و سپس منقل زغال را روشن نموده و سیخ حاوی جوجه ترش را روی آن ها به ترتیب قرار دهید. سپس به طور مداوم سیخ ها را چرخانده تا کاملا کباب شود.
مرحله ششم
می توانید در هنگام کباب کردن جوجه ترش، از گوجه فرنگی و فلفل سبز بر روی منقل نیز استفاده نموده تا طعم بتوانید طعم بهتری تجربه کنید. همچنین می توانید برنج را به صورت دودی تهیه نموده تا طعم اصیل شمالی را به همراه غذای اصیل شمال را تجربه کنید.
راز خوشمزه شدن جوجه کباب ترش مجلسی!!
برای طرز تهیه جوجه ترش مجلسی با طعم اصیل گیلانی بهتر است از رب انار اصل استفاده کنید.
می توانید از برنج دودی برای این غذا استفاده کنید.
جوجه ترش را می توانید به همراه آب انار و آب نارنج نیز طعم دار کنید.
اگر به ذغال و آتش دسترسی ندارید می توانید این کباب را به صورت کباب تابه ای طبخ کنید.
کلام آخر
در مقاله ی طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده به نکاتی درباره طرز پخت صحیح این غذا پرداختیم. جوجه ترش یکی از غذاهای اصیل گیلانی بوده که می توانید با برنج ایرانی و معطر سرو شود. این غذا را می توانید با زغال پخته یا به صورت کباب تابه ایی نیز سرخ نمایید. همچنین رعایت نکات خوشمزه شدن که در در این مطلب به آن پرداخته شد، به طعم بهتر آن کمک شایانی می کند. این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی درجه یک یا برنج ارزان به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.