طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده و رستورانی + ویدیو ❤️

طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده: جوجه کباب ترش یکی از خوشمزه ترین غذای های شمالی است. برای درست کرئن جوجه ترش رستورانی لازم است تا مواد جوجه ترش به طور دقیقی آماده سازی شود. همچنین شما می توانید برای تجربه طعم بهتر این غذا از برنج ایرانی در پخت آن استفاده نمایید. برای تهیه این غذای شمالی خوش طعم در ادامه ی این مقاله از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت، معتبرترین مراکز خرید برنج درجه یک، همراه ما بوده و طرز تهیه جوجه ترش رستورانی را به همراه ویدیو آموزشی و نکاتی برای خوشمزه شدن آن، یاد بگیرید.

مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب ترش مجلسی و خوشمزه :

سینه مرغ  نیم کیلو
پیاز کوچک 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
گردو 200 گرم
ماست چکیده پرچرب2 قاشق غذاخوری 
گشنیز و نعناع (سبزی مخصوص جوجه ترش)100 گرم
سیر 2 حبه
رب انار ترش2 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه جوجه کباب ترش با رب انار:

مرحله اول

برای تهیه جوجه ترش رستورانی لازم است ابتدا سینه مرغ را شسته و به صورت مربعی یا مستطیلی مانند جوجه کباب خرد کنید و داخل کاسه ی بزرگ جهت ادامه ی آماده سازی آن بپردازیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را خلالی درشت خرد کرده و به ظرف حاوی سینه مرغ اضافه کرده و سپس زعفران دم کرده و ماست چیکده را نیز به سینه مرغ اضافه می کنیم. پس از آن گردوها را آسیاب کرده و به ترکیب می افزایید.

مرحله سوم

در مرحله سوم از طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده، رب انار را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع یا روغن زیتون به کاسه اضافه نموده و پس از آن مقدار کمی نمک، فلفل دلمه ای، سیر، سبزی مخصوص جوجه ترش و فلفل سیاه به آن افزوده و با یکدیگر مخلوط کرده تا مواد جذب مرغ شود.

مرحله چهارم

پس از مخلوط کردن مواد، کاسه را سلفون پوشانده و مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار داده تا مرغ کاملا طعم دار شود. سپس آن را از یخچال حارج نموده تا برای پخت آماده شود.

مرحله پنجم

گوشت مرغ را به سیخ کرده و سپس منقل زغال را روشن نموده و سیخ حاوی جوجه ترش را روی آن ها به ترتیب قرار دهید. سپس به طور مداوم سیخ ها را چرخانده تا کاملا کباب شود.

مرحله ششم

می توانید در هنگام کباب کردن جوجه ترش، از گوجه فرنگی و فلفل سبز بر روی منقل نیز استفاده نموده تا طعم بتوانید طعم بهتری تجربه کنید. همچنین می توانید برنج را به صورت دودی تهیه نموده تا طعم اصیل شمالی را به همراه غذای اصیل شمال را تجربه کنید. 

راز خوشمزه شدن جوجه کباب ترش مجلسی!!

  • برای طرز تهیه جوجه ترش مجلسی با طعم اصیل گیلانی بهتر است از رب انار اصل استفاده کنید؛
  • می توانید از برنج دودی برای این غذا استفاده کنید؛
  • جوجه ترش را می توانید به همراه آب انار و آب نارنج نیز طعم دار کنید؛
  • اگر به ذغال و آتش دسترسی ندارید می توانید این کباب را به صورت کباب تابه ای طبخ کنید.

کلام آخر

در مقاله ی طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده به نکاتی درباره طرز پخت صحیح این غذا پرداختیم. جوجه ترش یکی از غذاهای اصیل گیلانی بوده که می توانید با برنج ایرانی و معطر سرو شود. این غذا را می توانید با زغال پخته یا به صورت کباب تابه ایی نیز سرخ نمایید. همچنین رعایت نکات خوشمزه شدن که در در این مطلب به آن پرداخته شد، به طعم بهتر آن کمک شایانی می کند. شما می توانید برای خرید برنج این غذای شمالی از طریق فروشگاه اینترنتی گیلان کشت اقدام کنید. 

 

پیشنهاد ما

برنج هاشمی عطری 1.5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 1.5 کیلویی

202,000 تومان
209,500 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

53,500 تومان
55,000 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم 3%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

249,000 تومان
257,000 تومان
برنج هاشمی عطری 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

800,000 تومان
850,000 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 3%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

45,000 تومان
46,400 تومان
برنج صدری دودی 1.5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 1.5 کیلویی

340,000 تومان
344,000 تومان
برنج هاشمی دودی 5 کیلویی 1%

برنج هاشمی دودی 5 کیلویی

725,000 تومان
731,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

600,000 تومان
650,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 10 کیلویی

2,200,000 تومان
2,230,000 تومان

نظرات