جوجه کباب ترش یکی از خوشمزه ترین غذای های شمالی است . طعم این غذا در کنار زیتون و باقالا و اشپل و برنج محلی عالی و بیاد ماندنی است .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب ترش :

مرغ فیله شده  نیم کیلو
پیاز کوچک ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
گردو ۲۰۰ گرم
گشنیز و نعناع۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
رب آلوچه ملس۲ قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل به مقدار لازم

 روش پخت جوجه کباب ترش گیلانی :

جهت تهیه جوجه کباب ترش گیلانی ابتدا مرغ را به قطعات کبابی برش بزنید.

سپس یک عدد پیاز را خلالی خورد کنید و دیگری را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

فلفل دلمه را خورد کنید . سبزی های معطر و سیر را ریز خورد کنید .

گردو را آسیاب و با پیاز ، فلفل دلمه ، سبزی ، سیر و رب آلوچه و روغن زیتون مخلوط کنید.

در مرحله آخر مرغ را به مواد اضافه و با نمک و فلفل و کمی روغن مخلوط میکنیم تا مزه دار شود.

بهتر است مواد را چند ساعت در یخچال استراحت دهیم تا کاملا طعمدار شود.

در این مرحله مرغ را به سیخ بکشید و روی حرارت کباب کنید. سپس با استفاده از طرز تهیه برنج ایرانی کته و آبکش می توانید میل نمایید.

همچنین می توانید برای مطالعه بیشتر به طرز تهیه زیتون پرورده و طرز تهیه بورانی بادمجان مراجعه کرده و در کنار این غذا سرو نمایید.

توجه داشته باشید حرارت زیاد ،باعث میشود کباب شما بسوزد پس دقت لازم را داشته باشید.

اگر به ذغال و آتش دسترسی ندارید میتوانید این کباب را به صورت کباب تابه ای طبخ کنید.

 

کلام آخر

جوجه کباب ترش با برنج درجه یک عرضه شده در فروشگاه اینترنتی گیلان کشت یکی از بهترین ترکیب ها بوده که می توانید در مجالس به همراه برنج آن را سرو نمایید. برای خرید برنج درجه یک به وبسایت گیلان کشت مراجعه کنید.