جوجه کباب ترش یکی از خوشمزه ترین غذای های شمالی است . طعم این غذا در کنار زیتون و باقالا و اشپل و برنج محلی عالی و بیاد ماندنی است .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب ترش :

مرغ فیله شده   نیم کیلو
پیاز کوچک  ۲ عدد
فلفل دلمه ای  ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
گردو  ۲۰۰ گرم
گشنیز و نعناع ۱۰۰ گرم
سیر  ۲ حبه
رب آلوچه ملس ۲ قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل  به مقدار لازم

 روش پخت جوجه کباب ترش گیلانی :

جهت تهیه جوجه کباب ترش گیلانی ابتدا مرغ را به قطعات کبابی برش بزنید.

سپس یک عدد پیاز را خلالی خورد کنید و دیگری را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

فلفل دلمه را خورد کنید . سبزی های معطر و سیر را ریز خورد کنید .

گردو را آسیاب و با پیاز ، فلفل دلمه ، سبزی ، سیر و رب آلوچه و روغن زیتون مخلوط کنید.

در مرحله آخر مرغ را به مواد اضافه و با نمک و فلفل و کمی روغن مخلوط میکنیم تا مزه دار شود.

بهتر است مواد را چند ساعت در یخچال استراحت دهیم تا کاملا طعمدار شود.

در این مرحله مرغ را به سیخ بکشید و روی حرارت کباب کنید. سپس با برنج کته و یا برنج آبکش میل نمایید.

زیتون پرورده و بورانی بادمجان در کنار این غذا طعم فوق العاده ای دارد.

توجه داشته باشید حرارت زیاد ،باعث میشود کباب شما بسوزد پس دقت لازم را داشته باشید.

اگر به ذغال و آتش دسترسی ندارید میتوانید این کباب را به صورت کباب تابه ای طبخ کنید.