قورمه سبزی یک غذای ایرانی است که محبوبیت بسیاری دارد . این غذای لذیذ در شمال کشور با کمی تفاوت تهیه میشود و با برنج محلی صرف میشود. وجود لوبیا چشم بلبلی در این غذا به خواص بیشمار آن اضافه میکند.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت پخت قورمه سبزی گیلانی :

گوشت گوسفندی  نیم کیلو
سبزی خورشتی ۱کیلو
لوبیا چشم بلبل تازه ۲۰۰گرم
پیاز  ۱عدد
آبغوره یا آب نارنج  نصف استکان   
  بادمجان سه عدد

 طرز تهیه قورمه سبزی گیلانی :

جهت تهیه قورمه سبزی گیلانی ابتدا یک عدد پیاز را خرد کرده و به همراه روغن داخل قابلمه تفت می دهیم .

سپس گوشت قورمه شده را به آن اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم.

وقتی رنگ گوشت کمی تغییر کرد و به آن زردچوبه می زنیم .

لوبیا چشم بلبلی های تازه را به آن اضافه کرده و به همراه گوشت و پیاز تفت می دهیم.

به مخلوط  دو لیوان آب ولرم اضافه کرده و اجازه می دهیم که کاملا بپزد.

حالا نوبت سبزی هاست. پس از اینکه سبزی ها را خوب شسته و اجازه داده تا آب آنها کشیده شود.
سپس سبزی ها را کاملا ساطوری و ریز ریز کرده و خوب سرخ می کنیم.
سبزی های سرخ شده را به مواد داخل قابلمه می افزاییم بعد چند جوش که به همراه بقیه مواد خورد حرارت زیر قابلمه را کم کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه آب غوره به خورشتمان اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم و سپس بادمجان های سرخ شده را بسیار با دقت در قابلمه چیده و اجازه می دهیم چند دقیقه ای با حرارت ملایم بپزد.
در این مرحله خورشت شما آماده است و به همراه گوجه سرخ شده می توانید در داخل بشقاب خورشت خوری بکشید.

 

نکات طلایی طبخ قورمه سبزی 

بعضی ها بجای لوبیا چشم بلبلی ازانواع دیگر آن استفاده می کنند. ( لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی )
و بجای آب غوره و یا آب نارنج از آب لیمو و لیمو عمانی استفاده می کنند
در صورت تمایل میتوانید گوجه و بادمجان را در این خورست حذف می کنند.