گمج کباب یکی از غذا های لذیذ و معروف شمال کشور میباشد . این خورشت خوشمزه با سبزی محلی چوچاق طبخ میشود و به دلیل  وجود گردو و گوشت بسیار مفید اشت. گمج کباب را معمولا با برنج کته میل مینمایند .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

گمج کباب چیست؟

گمج کباب یک غذای سنتی گیلانی است که با گوشت و سبزی محلی و گردو … طبخ میشود.

این غذا به دلیل اینکه در قدیم در ظروف مخصوص بنام گمج درست میکردند گمج کباب نامیده شده است.

گمج چیست؟

 گمج ظرف سفالی مخصوص پخت خورشت و بخصوص گمج کباب، فسنجان و باقالی قاتوق ، غذاهای محبوب گیلانی هاست که در قدیم کاربرد زیادی داشت و هنوز هم مردم گیلان این ظرف را چه برای مصارف آشپزی یا تزیینی مورد استفاده قرار می دهند. 
غذا در گمج سفالی به آرامی و با خاصیت بهتری پخت می شود و طعم فوق العاده ای پیدا می کند .

مواد لازم جهت تهیه گمج کباب :

گوشت گوساله  کبابی ۴۰۰ گرم
گردو۱۵۰ گرم
سبزی معطر۱ لیوان
رب انار ۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
پیاز خام و رنده شده۱ عدد
نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه گمج کباب:

گوشت کبابی با نمک فلفل پیاز وسبزی خام و گردو طعم دارش میکنیم.

معمولا از شب قبل رب انار ورب گوجه باکمی آب سرد مخلوط میکنم به مواد گوشتی اضافه میکنم.

با شعله کم میگذاریم بپزد هر از گاهی به آن کمی اب سرد اضافه میکنیم تاگردو به روغن بی افتد.

غذای شما آماده سرو است میتوانید آن را با کته محلی سرو کنید و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید. 

نکته طلایی پخت گمج کباب 

البته میتوان چند دقیقه قبل از پخت مواد را به گوشت اضافه کنیم .

یادتان باشد برای اینکه گوشت شما نرم و ترد شود حتما یک عدد انجیر سبز و یا کیوی در غذا رنده کنید. نگران نباشید این مورد طعم غذا را تغییر نمیدهد.

در صورت تمایل میتوانید بجای گوشت از مرغ استفاده کنید ولین غذای اصیل گیلانی با گوشت قرمز پخته میشود