فندوق قاتوق یک خورشت محلی شبیه به فسنجان است که بجای گردو از فندوق استفاده میشود. البته بعضی افراد در تهیه این خورشت هم از گردو و هم از فندوق استفاده میکنند . این خورشت بیشتر در شرق گیلان طبخ میشود . صرف این غذا با برنج آبکش و کته در کنار سیر ترشی طعم بیاد ماندنی دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

مواد اولیه :

فندق با پوستیک کیلوگرم
مرغ  یک عدد
بادمجان  ۵۰۰ گرم
رب انار ترش  سه قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگیسه قاشق غذاخوری
آردیک قاشق غذاخوری
گلپر نصف قاشق چای‌خوری
نمک،فلفل، زردچوبه و روغنبه میزان لازم

طرز تهیه فندوق قاتوق:

جهت تهیه فندوق قاتوق ابتدا فندق‌ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می‌توانیم پوست دور آن‌ها را می‌گیریم.

 سپس فندق‌ها را شسته و همراه آب درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. (مثلاً دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط می‌کنیم)

 وقتی فندق‌ها کاملاً له شدند، آن‌ها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه میکنیم.

مرغ خرد شده را نیز به آن اضافه میکنیم.

رب گوجه‌ فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش می‌ریزیم تا کمی غلیظ شود.

 سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم.

 بادمجان‌ها را پوست کنده، سرخ می‌کنیم .

پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش می‌ریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.