طرز تهیه فندوق قاتوق یا فسنجان فندوق

فندوق قاتوق
فسنجان فندوق

 

فندوق قاتوق یک خورشت محلی شبیه به فسنجان است که بجای گردو از فندوق استفاده میشود. البته بعضی افراد در تهیه این خورشت هم از گردو و هم از فندوق استفاده میکنند . این خورشت بیشتر در شرق گیلان طبخ میشود . صرف این غذا با برنج آبکش و کته در کنار سیر ترشی طعم بیاد ماندنی دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذای خوشمزه را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد اولیه:

فندق با پوست یک کیلوگرم
مرغ یک عدد
بادمجان 500 گرم
رب انار ترش سه قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
گلپر نصف قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه فندوق قاتوق:

جهت تهیه خورشت فندوق قاتوق ابتدا فندق‌ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب بگذارید و تا جای ممکن پوست دور آن‌ها را بگیرید.

سپس فندق‌ها را بشویید و همراه آب درون مخلوط‌کن بریزید. به ازای هر یک پیمانه مغز فندق سه پیمانه آب اضافه کنید.

وقتی فندق‌ها کاملاً له شدند آن‌ها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کنید.

مرغ خرد شده را نیز به آن اضافه کنید.

رب گوجه‌ فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش بریزید تا کمی غلیظ شود.

سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه کنید.

بادمجان‌ها را پوست کنده و سرخ کنید.

پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریمبادمچان را در خورش می‌ریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.

 

کلام آخر:

این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.