
فندوق قاتوق یک خورشت محلی شبیه به فسنجان است که بجای گردو از فندوق استفاده میشود. البته بعضی افراد در تهیه این خورشت هم از گردو و هم از فندوق استفاده میکنند . این خورشت بیشتر در شرق گیلان طبخ میشود . صرف این غذا با برنج آبکش و کته در کنار سیر ترشی طعم بیاد ماندنی دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذای خوشمزه را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد اولیه:
فندق با پوست | یک کیلوگرم |
مرغ | یک عدد |
بادمجان | 500 گرم |
رب انار ترش | سه قاشق غذاخوری |
رب گوجهفرنگی | سه قاشق غذاخوری |
آرد | یک قاشق غذاخوری |
گلپر | نصف قاشق چایخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه فندوق قاتوق:
جهت تهیه خورشت فندوق قاتوق ابتدا فندقها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب بگذارید و تا جای ممکن پوست دور آنها را بگیرید.
سپس فندقها را بشویید و همراه آب درون مخلوطکن بریزید. به ازای هر یک پیمانه مغز فندق سه پیمانه آب اضافه کنید.
وقتی فندقها کاملاً له شدند آنها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کنید.
مرغ خرد شده را نیز به آن اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش بریزید تا کمی غلیظ شود.
سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه کنید.
بادمجانها را پوست کنده و سرخ کنید.
پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریمبادمچان را در خورش میریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.
کلام آخر:
این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.