فسنجان سبز یک غذای خوشمزه و لذیذ شرق گیلان است که مواد اصلی آن گردو و سبزی های معطر است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.
طرز تهیه فسنجان:
گردوی آسیاب شده | 2 لیوان |
مرغ | 4 تکه |
پیاز | 1 عدد |
رب انار ملس | 5 قاشق غذاخوری |
سبزی های معطر | حدود یک لیوان |
شکر(دلخواه) | 1 قاشق غذاخوری |
گلپر | ½ قاشق چای خوری |
نمک، فلفل ، زردچوبه | به مقدار لازم |
بادمجان | دو عدد |
گوجه | دو عدد |
طرز تهیه فسنجان سبز گیلانی :
جهت تهیه فسنجان سبز گیلانی ابتدا مرغ را به همراه رب انار و آب(مقداری که آب روی مرغ را بپوشاند) درون قابلمه ای مناسب بریزید . بعد از اینکه مرغ نیم پز شد گردوی آسیاب شده را اضافه میکنیم. در مدتی که گردو به روغن بیوفتد سبزی را خیلی ریز خورد کرده و یا چرخ کنید و به همراه پیاز رنده شده با مقداری روغن درون ماهیتابه تفت دهید. سپس به درون قابلمه به مواد در حال جوش اضافه کنید. نمک و فلفل و مقداری گلپر و در صورت تمایل مقداری شکر اضافه کنید. زیر قابلمه را حدود 2 ساعت حرارت ملایم قرار داده تا خورشت جا بیوفتد. در این مدت بادمجان ها را پوست کنده و نیم ساعت در آب و نمک قرار دهید تاتلخی آن گرفته شود سپس درون روغن سرخ کنید و گوجه ها را به صورت حلقه ای سرخ کنید. بهتر است قبل از سرخ کردن گوجه ها را با آبلیمو و گلپر طعمدار کنید بعد سرخ نمایید. در مرحله آخر بادمجان و گوجه ها را روی فسنجان بچینید توجه کنید که بادمجان ها و گوجه ها نباید له و مخلوط شوند.
غذای خوشمزه شما آماده است. نوش جان
نکات طلایی فسنجان سبز گیلانی :
میتوانید بجای مرغ از کوفته گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
توجه کنید رب انار و شکر سلیقه ای است.
توجه کنید آب را کم کم و طی مراحل اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید بادمجان و گوجه را حذف کنید
کلام اخر
سرو این غذا با برنج جهت طعمی متفاوت توصیه می شود برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه آنلاین گیلان کشت مراجعه کنید
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
در تمام خورشتهایی که گردو دارد باید اول گردو در آب بجوشد تا به روغن بیفتد و سپس مرغبا رعایت نکات اضافه شود وگرنه مرغ نهایتا پس از یک ساعت کاملا پخته و له خواهد شد.