
فسنجان سبز یک غذای خوشمزه و لذیذ شرق گیلان است که مواد اصلی آن گردو و سبزی های معطر است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
طرز تهیه فسنجان:
گردوی آسیاب شده | 2 لیوان |
مرغ | 4 تکه |
پیاز | 1 عدد |
رب انار ملس | 5 قاشق غذاخوری |
سبزی های معطر | حدود یک لیوان |
شکر (دلخواه) | 1 قاشق غذاخوری |
گلپر | ½ قاشق چای خوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
بادمجان | دو عدد |
گوجه | دو عدد |
طرز تهیه فسنجان سبز گیلانی:
جهت تهیه فسنجان سبز گیلانی ابتدا مرغ را به همراه رب انار و آب، مقداری که آب روی مرغ را بپوشاند درون قابلمه ای مناسب بریزید.
بعد از اینکه مرغ نیم پز شد گردوی آسیاب شده را اضافه میکنیم.
در مدتی که گردو به روغن بیوفتد سبزی را خیلی ریز خورد کرده و یا چرخ کنید و به همراه پیاز رنده شده با مقداری روغن درون ماهیتابه تفت دهید.
سپس به درون قابلمه به مواد در حال جوش اضافه کنید.
نمک و فلفل و مقداری گلپر و در صورت تمایل مقداری شکر اضافه کنید.
زیر قابلمه را حدود 2 ساعت حرارت ملایم قرار داده تا خورشت جا بیوفتد.
در این مدت بادمجان ها را پوست کنده و نیم ساعت در آب و نمک قرار دهید تاتلخی آن گرفته شود.
سپس درون روغن سرخ کنید و گوجه ها را به صورت حلقه ای سرخ کنید.
بهتر است قبل از سرخ کردن گوجه ها را با آبلیمو و گلپر طعمدار کنید بعد سرخ نمایید.
در مرحله آخر بادمجان و گوجه ها را روی فسنجان بچینید توجه کنید که بادمجان ها و گوجه ها نباید له و مخلوط شوند.
غذای خوشمزه شما آماده است.
نوش جان
نکات طلایی فسنجان سبز گیلانی:
میتوانید بجای مرغ از کوفته گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
توجه کنید رب انار و شکر سلیقه ای است.
توجه کنید آب را کم کم و طی مراحل اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید بادمجان و گوجه را حذف کنید.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
در تمام خورشتهایی که گردو دارد باید اول گردو در آب بجوشد تا به روغن بیفتد و سپس مرغبا رعایت نکات اضافه شود وگرنه مرغ نهایتا پس از یک ساعت کاملا پخته و له خواهد شد.