فسنجان سبز یک غذای خوشمزه و لذیذ شرق گیلان است که مواد اصلی آن گردو و سبزی های معطر است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

طرز تهیه فسنجان:

گردوی  آسیاب شده ۲ لیوان 
مرغ ۴ تکه
پیاز ۱ عدد
رب انار ملس ۵ قاشق غذاخوری
سبزی های معطر حدود یک لیوان 
شکر(دلخواه) ۱ قاشق غذاخوری
گلپر ½ قاشق چای خوری
نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
بادمجان دو عدد
گوجهدو عدد

طرز تهیه فسنجان سبز گیلانی :

جهت تهیه فسنجان سبز گیلانی ابتدا مرغ را به همراه رب انار و آب(مقداری که آب روی مرغ را بپوشاند) درون قابلمه ای مناسب بریزید . بعد از اینکه مرغ نیم پز شد گردوی آسیاب شده را اضافه میکنیم. در مدتی که گردو به روغن بیوفتد سبزی را خیلی ریز خورد کرده و یا چرخ کنید و به همراه پیاز رنده شده با مقداری روغن درون ماهیتابه تفت دهید. سپس به درون قابلمه به مواد در حال جوش اضافه کنید. نمک و فلفل و مقداری گلپر و در صورت تمایل مقداری شکر اضافه کنید. زیر قابلمه را حدود ۲ ساعت حرارت ملایم قرار داده تا خورشت جا بیوفتد. در این مدت بادمجان ها را پوست کنده و نیم ساعت در آب و نمک قرار دهید تاتلخی آن گرفته شود سپس درون روغن سرخ کنید و گوجه ها را به صورت حلقه ای سرخ کنید. بهتر است قبل از سرخ کردن گوجه ها را با آبلیمو و گلپر طعمدار کنید بعد سرخ نمایید. در مرحله آخر بادمجان و گوجه ها را روی فسنجان بچینید توجه کنید که بادمجان ها و گوجه ها نباید له و مخلوط شوند. 

غذای خوشمزه شما آماده است. نوش جان

 

نکات طلایی فسنجان سبز گیلانی :

میتوانید بجای مرغ از کوفته گوشت چرخ کرده استفاده کنید. 

توجه کنید رب انار و شکر سلیقه ای است. 

توجه کنید آب را کم کم و طی مراحل اضافه کنید.

در صورت تمایل میتوانید بادمجان و گوجه را حذف کنید