طرز تهیه فسنجان با اردک یا مرغابی

فسنجان
خورشت فسنجان

 

فسنجان یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که تقریبا در سراسر ایران تهیه میشود. این خورشت خوشمزه به صورت ترش، ملس و شیرین طبخ میشود و معمولا با پیاز خام و ترشی و برنج محلی صرف میگردد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

برنجبرنج

مواد لازم خورشت فسنجان با اردک یا مرغابی:

مرغابی یا اردک تمیز شده نصف یک عدد
مغز گردو آسیاب شده 300 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
رب انار 1 قاشق غذاخوری
نمک و دارچین و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه خورشت فسنجان با اردک یا مرغابی:

جهت تهیه فسنجان با اردک یا مرغابی ابتدا اردک یا مرغابی را در ظرف مناسبی قرار می دهیم.

5 تا 6 لیوان آب اضافه و روی حرارت قرار می دهیم وقتی که آب جوش آمد زردچوبه را اضافه می کنیم .

از دو تا پیازی که داشتیم یکی از پیازها را به 4 قسمت تقسیم و داخل ظرفی که اردک را در آن گذاشته بودیم می ریزیم .

حرارت گاز را روی متوسط قرار می دهیم تقریبا 1 تا 1/5 ساعت طول می کشد تا گوشت اردک بپزد.

یک عدد پیاز دیگری که داشتیم را با رنده ریز رنده و آن را با یک یا دو قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم. سپس مغز گردو آسیاب شده را اضافه و با حرارت کم تفت می دهیم مواظب باشید مغز گردو نسوزد (5 تا 6 دقیقه)

رب انار را اضافه و با قاشق آن ها را مرتب هم می زنیم  و تفت می دهیم. بعد آب اردک را اضافه می کنیم و وقتی که چند تا جوش خورد نصف قاشق چایخوری دارچین اضافه می کنیم.

روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم تا کم کم جوش بخورد و به روغن بیافتاد . (تقریباً 2 تا 3 ساعت )‌ هر چه حرارت گاز کمتر باشد فسنجان روغن بیشتری پس می دهد.

خورشت فسنجان ما آماده است.

نوش جان

 

نکات طلایی پخت بهتر فسنجان با اردک:

اگر می خواهید فسنجان شما روغن پس بدهد و خوشمزه شود زمان بیشتری می برد .

بعد از پخت می توانید پوست اردک را بردارید .

در صورت تمایل میتوانید از دستور همیشگی فسنجان استفاده کنید.

توجه داشته باشید که حتما اردک یا مرغابی را جدا بپزید.

اضافه کردن کمی آب سرد و یا تکه کوچک یخ باعث به روغن افتادن خحورشت شما میشود.

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.

برچسب ها

پیشنهاد ما

برنج قهوه ای 1.5 کیلویی 2%

برنج قهوه ای 1.5 کیلویی

196,000 تومان
201,000 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی 3%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,550,000 تومان
1,600,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج صدری دودی 5 کیلویی 3%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

850,000 تومان
875,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی 3%

برنج صدری دودی 10 کیلویی

1,750,000 تومان
1,800,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی 5%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

228,000 تومان
240,000 تومان
برنج هاشمی معطر 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی معطر 5 کیلویی

625,000 تومان
650,000 تومان
برنج صدری معطر 5 کیلویی 3%

برنج صدری معطر 5 کیلویی

775,000 تومان
800,000 تومان
برنج صدری دودی 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری دودی 1.5 کیلویی

270,000 تومان
276,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 12%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

119,000 تومان
135,000 تومان

نظرات

  1. ممنونم از توضیحاتتون
    من اردک رو جدا نمیپرم خیلی هم خوشمزه میشه