فسنجان یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که تقریبا در سراسر ایران تهیه میشود . این خورشت خوشمزه به صورت ترش، ملس و شیرین طبخ میشود و معمولا با پیاز خام و ترشی و برنج محلی صرف میگردد .پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.
مواد لازم خورشت فسنجان با اردک یا مرغابی :
مرغابی یا اردک تمیز شده | نصف یک عدد |
مغز گردو آسیاب شده | 300 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و دارچین و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت فسنجان با اردک یا مرغابی :
جهت تهیه فسنجان با اردک یا مرغابی ابتدا اردک یا مرغابی را در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
5 تا 6 لیوان آب اضافه و روی حرارت قرار می دهیم وقتی که آب جوش آمد زردچوبه را اضافه می کنیم .
از دو تا پیازی که داشتیم یکی از پیازها را به 4 قسمت تقسیم و داخل ظرفی که اردک را در آن گذاشته بودیم می ریزیم .
حرارت گاز را روی متوسط قرار می دهیم تقریبا 1 تا 1/5 ساعت طول می کشد تا گوشت اردک بپزد.
یک عدد پیاز دیگری که داشتیم را با رنده ریز رنده و آن را با یک یا دو قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم. سپس مغز گردو آسیاب شده را اضافه و با حرارت کم تفت می دهیم مواظب باشید مغز گردو نسوزد (5 تا 6 دقیقه)
رب انار را اضافه و با قاشق آن ها را مرتب هم می زنیم و تفت می دهیم. بعد آب اردک را اضافه می کنیم و وقتی که چند تا جوش خورد نصف قاشق چایخوری دارچین اضافه می کنیم.
روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم تا کم کم جوش بخورد و به روغن بیافتاد . (تقریباً 2 تا 3 ساعت ) هر چه حرارت گاز کمتر باشد فسنجان روغن بیشتری پس می دهد.
خورشت فسنجان ما آماده است.

نوش جان
نکات طلایی پخت بهتر فسنجان با اردک :
اگر می خواهید فسنجان شما روغن پس بدهد و خوشمزه شود زمان بیشتری می برد .
بعد از پخت می توانید پوست اردک را بردارید .
در صورت تمایل میتوانید از دستور همیشگی فسنجان استفاده کنید.
توجه داشته باشید که حتما اردک یا مرغابی را جدا بپزید.
اضافه کردن کمی آب سرد و یا تکه کوچک یخ باعث به روغن افتادن خحورشت شما میشود.
کلام آخر
این خورشت به همراه برنج ایرانی یکی از بهترین انواع غذاهایی بوده که می توان در مجالس نیز استفاده نمود. برای خرید برنج ایرانی درجه یک می توانید به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
ممنونم از توضیحاتتون
من اردک رو جدا نمیپرم خیلی هم خوشمزه میشه
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره