
فسنجان یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که تقریبا در سراسر ایران تهیه میشود. این خورشت خوشمزه به صورت ترش، ملس و شیرین طبخ میشود و معمولا با پیاز خام و ترشی و برنج محلی صرف میگردد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم خورشت فسنجان با اردک یا مرغابی:
مرغابی یا اردک تمیز شده | نصف یک عدد |
مغز گردو آسیاب شده | 300 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و دارچین و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت فسنجان با اردک یا مرغابی:
جهت تهیه فسنجان با اردک یا مرغابی ابتدا اردک یا مرغابی را در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
5 تا 6 لیوان آب اضافه و روی حرارت قرار می دهیم وقتی که آب جوش آمد زردچوبه را اضافه می کنیم .
از دو تا پیازی که داشتیم یکی از پیازها را به 4 قسمت تقسیم و داخل ظرفی که اردک را در آن گذاشته بودیم می ریزیم .
حرارت گاز را روی متوسط قرار می دهیم تقریبا 1 تا 1/5 ساعت طول می کشد تا گوشت اردک بپزد.
یک عدد پیاز دیگری که داشتیم را با رنده ریز رنده و آن را با یک یا دو قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم. سپس مغز گردو آسیاب شده را اضافه و با حرارت کم تفت می دهیم مواظب باشید مغز گردو نسوزد (5 تا 6 دقیقه)
رب انار را اضافه و با قاشق آن ها را مرتب هم می زنیم و تفت می دهیم. بعد آب اردک را اضافه می کنیم و وقتی که چند تا جوش خورد نصف قاشق چایخوری دارچین اضافه می کنیم.
روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم تا کم کم جوش بخورد و به روغن بیافتاد . (تقریباً 2 تا 3 ساعت ) هر چه حرارت گاز کمتر باشد فسنجان روغن بیشتری پس می دهد.
خورشت فسنجان ما آماده است.
نوش جان
نکات طلایی پخت بهتر فسنجان با اردک:
اگر می خواهید فسنجان شما روغن پس بدهد و خوشمزه شود زمان بیشتری می برد .
بعد از پخت می توانید پوست اردک را بردارید .
در صورت تمایل میتوانید از دستور همیشگی فسنجان استفاده کنید.
توجه داشته باشید که حتما اردک یا مرغابی را جدا بپزید.
اضافه کردن کمی آب سرد و یا تکه کوچک یخ باعث به روغن افتادن خحورشت شما میشود.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
ممنونم از توضیحاتتون
من اردک رو جدا نمیپرم خیلی هم خوشمزه میشه
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره