استانبولی (طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی + ویدیو)

 

استانبولی از جمله غذاهای ساده و اصیل ایرانی است که در شهرهای گوناگون با مواد مختلف تهیه می شود. برنج از جمله مواد پایه و اصلی برای درست کردن آن است. اما هنوز اختلاف نظرهای گوناگونی برای آن وجود دارد و بعضی از افراد این گونه می گویند که برنج برای اینگونه غذا لازم است و همچنین  ترک های ترکیه از مخلوط کردن پلو با گوشت و سبزیجات این غذا را درست کرده اند؛ پس می توان این گونه نتیجه گرفت که این غذا به احتمال زیاد یه غذای خارجی باشد. لوبیا استانبولی یک غذای ایرانی است که به روش های مختلفی طبخ میشود. این غذای خوشمزه را معمولا با ماست چکیده و سالاد شیرازی میل مینمایند.

استانبولی پلو از جمله غذاهای آسان است که بیشتر افراد طرز و دستور پخت آن را می دانند یا این که خیلی زود می توانند آن را یاد بگیرند. اما هر غذای ساده هم باز فوت و فن های خودش را دارد. در ادامه از این مقاله از وبسایت گیلان کشت شما را با طرز تهیه استانبولی ساده، مشهدی، دونفره، نذری، با گوشت چرخ کرده، پلو با مرغ، مجلسی، ساده برای 4 نفر، با لوبیا سبز و هویج و با سویا آشنا می کنیم. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و با خرید برنج دودی میل بفرمایید. همچنین برای خرید برنج ارزان اینترنتی درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم جهت طرز تهیه استانبولی ساده 4 نفره:

برنج 3 پیمانه، 300 گرم
پیاز متوسط یك عدد، ساطوری شده
لوبیا استانبولی به مقدار لازم
سیب‌زمینی متوسط 2 عدد نگینی