اسفناج قلیه یک غذای شبیه به آش است که در گیلان طبخ میشود. این غذا در استان های دیگر به نام های دیگر با اندکی تغییر طبخ میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
اسفناج | 800 گرم |
شوید و گشنیز | 100 گرم |
پیاز کوچک | 1 عدد |
سیر داغ (سرخ شده) | 1.5 قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | 1 قاشق عذاخوری |
لوبیا سفید | 1 پیمانه |
گوشت گوسفند | 300 گرم |
آب نارنج | 1 پیمانه |
آرد برنج | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه این غذا ابتدا اسفناج را در قطعات درشت بریده و نیم پز میکنیم.
سپس شوید و گشنیز و پیاز را ساطوری کرده کنار می گذاریم.
در مرحله بعد گوشت را خورشتی خورد کنید و با لوبیا سفید و زردچوبه و نمک روی حرارت میگذاریم تا گوشت نیم پز شود.
سبزی های له شده و ساطوری را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم خوب بپزد.
نعناع خشک را در روغن تفت می دهیم و در خورشت قلیه اسفناج می ریزیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شود.
فلفل و آرد را در آب نارنج و کمی آب سرد حل می کنیم و کم کم با فاصله به قابلمه اضافه می کنیم که گلوله نشود و خورشت را به غلظت دلخواه برساند.
مدت کوتاهی مواد را هم بزنید تا آماده شود.
در پایان سیر داغ را هم اضافه کرده یا پس از کشیدن در ظرف قلیه اسفناج را با سیر داغ تزیین و میل میکنیم.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره