باقالی پلو مجلسی (طرز تهیه باقالی پلو با مرغ و گوشت + فیلم)

 

باقالی پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در کنار گوشت و مرغ سرو می شود  می توان در طرز تهیه باقالی پلو ساده، استفاده از برنج محلی عطر و طعم بیاد ماندنی به آن ببخشد. این غذا به عنوان غذای مجلسی در مهمانی ها سرو شده و استفاده از روش پخت صحیح، طعم آن را بی نظیر می کند. در ادامه ی این مقاله قصد داریم تا شما را با طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ساده و گوشت یا بدون گوشت آشنا کنیم. همراه ما باشید. برای خرید برنج درجه یک ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری، انواع برنج دودی، برنج ارزان و برنج قهوه ای به بخش محصولات سایت گیلان کشت مراجعه کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه باقالی پلو ساده:

مرغ به میزان لازم
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای 1/2
زغفران به میزان لازم
برگ بو مقدار بسیار کم در صورت تمایل
کره 20 گرم
پیاز سک عدد
سیر 2 حبه
زرد چوبه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه، نمک و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
برنج  3 پیمانه