|
باقالی پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در کنار گوشت و مرغ سرو می شود می توان در طرز تهیه باقالی پلو ساده، استفاده از برنج محلی عطر و طعم بیاد ماندنی به آن ببخشد. این غذا به عنوان غذای مجلسی در مهمانی ها سرو شده و استفاده از روش پخت صحیح، طعم آن را بی نظیر می کند. در ادامه ی این مقاله قصد داریم تا شما را با طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ساده و گوشت یا بدون گوشت آشنا کنیم. همراه ما باشید. برای خرید برنج درجه یک ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری، انواع برنج دودی، برنج ارزان و برنج قهوه ای به بخش محصولات سایت گیلان کشت مراجعه کنید.
مواد لازم جهت تهیه باقالی پلو ساده:
مرغ | به میزان لازم |
هویج | یک عدد |
فلفل دلمه ای | 1/2 |
زغفران | به میزان لازم |
برگ بو | مقدار بسیار کم در صورت تمایل |
کره | 20 گرم |
پیاز | سک عدد |
سیر | 2 حبه |
زرد چوبه | 1/2 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه، نمک و پودر لیمو عمانی | به میزان لازم |
برنج | 3 پیمانه |