طرز تهیه باقلا کوکو
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم جهت تهیه باقالا کوکو :
باقلا سبز | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
شوید یا گشنیز خرد شده | ۳ قاشق سوپ خوری |
آرد گندم | ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن مخصوص سرخ کردن | ۴ قاشق سوپ خوری |
سیر | ۴ حبه |
سیب زمینی متوسط | ۱ عدد |
طرز تهیه باقالا کوکو :
جهت تهیه باقالا کوکو ابتدا باقلا ها را پوست کنده و بشویید. سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند. سیب زمینی، سیر و پیاز را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. سپس در مرحله بعد باقلا ها را با مواد میکس شده مخلوط کنید. شوید، نمک، فلفل سیاه و زرچوبه و ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ دیگر نیز اضافه کنید.
داخل تابه متوسط روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مواد را داخل روغن بریزید. شعله را کم کنید. در تابه را بگذارید تا پخته و طلایی شود .
سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز طلایی شود.
در صورت تمایل میتوانید باقلا ها را به همراه سایر مواد میکس و یکدست نمایید.