پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه باقالا کوکو :

باقلا سبز۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
شوید یا گشنیز خرد شده۳ قاشق سوپ خوری
آرد گندم ۲  قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مخصوص سرخ کردن ۴ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه
سیب زمینی متوسط۱ عدد

طرز تهیه باقالا کوکو :

جهت تهیه باقالا کوکو ابتدا باقلا ها را پوست کنده و بشویید. سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند. سیب زمینی، سیر و پیاز را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. سپس در مرحله بعد باقلا ها را با مواد میکس شده مخلوط کنید. شوید، نمک، فلفل سیاه و زرچوبه و ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ دیگر نیز اضافه کنید.

داخل تابه متوسط روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مواد را داخل روغن بریزید. شعله را کم کنید. در تابه را بگذارید تا پخته و طلایی شود .

سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز طلایی شود.

در صورت تمایل میتوانید باقلا ها را به همراه سایر مواد میکس و یکدست نمایید.