یکی از غذاهای ایرانی و پرطرفدار، کوکوی باقلا می باشد. این غذا در شمال کشور پخت شده و طعم بسیار خوشایندی دارا می باشد. در این مقاله کوکوی باقلا با سیب زمینی آموزش می دهیم. کوکوی باقلا رشتی را می توان به همراه برنج سرو نمود. همچنین پیشنهاد می کنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.
مواد لازم جهت تهیه باقالا کوکو:
باقلا سبز | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
شوید یا گشنیز خرد شده | 3 قاشق سوپ خوری |
آرد گندم | 2 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
تخم مرغ | 3 عدد |
روغن مخصوص سرخ کردن | 4 قاشق سوپ خوری |
سیر | 4 حبه |
سیب زمینی متوسط | 1 عدد |
طرز تهیه باقلا کوکو شمالی:
جهت تهیه باقالا کوکو ابتدا باقلا ها را پوست کنده و بشویید.
سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
سیب زمینی، سیر و پیاز را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید.
سپس در مرحله بعد باقلا ها را با مواد میکس شده مخلوط کنید.
شوید، نمک، فلفل سیاه و زرچوبه و 2 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ دیگر نیز اضافه کنید.
داخل تابه متوسط روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید.
مواد را داخل روغن بریزید. شعله را کم کنید. در تابه را بگذارید تا پخته و طلایی شود.
سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز طلایی شود.
در صورت تمایل میتوانید باقلا ها را به همراه سایر مواد میکس و یکدست نمایید.
کلام آخر:
در این مطلب به طرز تهیه باقلا کوکو شمالی پرداختیم. کوکوی باقلا با سیب زمینی یکی از خوش طعم ترین انواع غذاهای شمالی بوده که می توان به همراه برنج نیز سرو نمود. برای خرید برنج درجه یک ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری، انواع برنج دودی و برنج قهوه ای به بخش محصولات سایت گیلان کشت مراجعه کنید.