باقالا خورشت یا باقالا قاتوق یکی از معروف ترین و پرطرفدار ترین غذاهای شمال کشور است. کمتر کسی پیدا میشود که باقالا خورشت را میل نکرده باشد .
باقالا خورشت را معمولا با برنج کته ، ماهی شور و سیر ترشی میل میکنند .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
[aiovg_video id=14305]
مواد لازم:

باقلا کشاورزی | یک پیمانه یا 300 گرم |
شوید خشک یا تر | دو قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | دو عدد |
آب | یک لیوان |
سیر | 5 حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه باقالا قاتوق ابتدا باقلا را در قابلمه مناسب ریخته و تفت میدهیم. حرارت طبخ باقالا خورشت گیلانی نباید بالا باشد.

بعد از اینکه باقلا تفت داده شد و بوی خامی آن کمی گرفته شد ؛ سیر له شده ، نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط باقالا خورشت اضافه میکنیم و بازهم کمی تفت میدهیم.

سپس شوید خشک را اضافه میکنیم و 10 دقیقه تفت میدهیم.

در این مرحله آب را اضافه و درب قابلمه را میگذاریم تا باقالا ها بپزد . حواستان باشد که باقالا له نشود.

در مرحله آخر تخم مرغ را را در مخلوط میشکنیم و درب قابلمه را تا زمان پخت تخم مرغ ها باز نمیکنیم. غذای شما آماده سرو است.

نوش جان
نکات طلایی طبخ باقالا خورشت رشتی
این غذا با برنج دودی طعم فوق العاده ای دارد .
برای خوش عطر شدن این غذا میتوانید مقداری کره اضافه نمایید .
این غذا را نباید زیاد هم بزنید زیرا له میشود.
مقدار آب این غذا بستگی به خودتان دارد.
در گیلان معمولا این غذا در کنار ماهی شور و سیر ترشی سرو میشود که طعم بسیار مطلوبی دارد.
پس تکلیف ۵ حبه سیر چی شد ؟ 😂
سلام
سیر رو له کرده و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به باقالا اضافه نمایید.
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره