بادمجان مسما یک غذای پرطرفدار شمالی است که طعم بسیار لذیذی دارد. بادمجان مسما را هم با مرغ و هم با گوشت طبخ میکنند و صرف خورشت بادمجان مسما در کنار برنج محلی لذت آن را چند برابر میکند .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم بادمجان مسما :
بادمجان قلمی | ۴عدد |
گوشت | نیم کیلو |
پیاز | سه عدد |
رب | دو قاشق غذاخوری |
آبغوره | نصف استکان |
گوجه فرنگی | دو عدد |
غوره | نصف استکان |
زعفران | دم کرده |
نمک فلفل زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه بادمجان مسما :
جهت تهیه بادمجان مسما ابتدا گوشت را با یک پیاز کوچک و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه میپزیم.
زمانی که گوشت در حال پخت است پیازها را رنده کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.
سپس دو عدد گوجه را هم رنده کرده و با پیاز تفت میدهیم و رب و ادویه ها را هم اضافه میکنیم.
در این مرحله مواد تفت داده شده را به گوشت پخته شده اضافه میکنیم.
غوره و آبغوره را به مخلوط درون قابلمه اضافه و در قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم کمی جا بیفتد.
در این فاصله بادمجان ها را پوست گرفته و به مدت بیست دقیقه درون آب و نمک قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود.
بادمجان ها را درون کمی روغن سرخ میکنیم و کمی زعفران دم شده روی آن میپاشیم سپس به خورشت اضافه میکنیم.
حدود 1 رب زمان میبرد تا خورشت جا بیوفتد .
نکات طلایی پخت بهتر بادمجان مسما :
درب قابلمه را جفت نکنید.
در صورت تمایل مقداری گلپر میتواند عطر دل انگیزی به خورشت شما بدهد.
نوش جان
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره