
بادمجان مسما یک غذای پرطرفدار شمالی است که طعم بسیار لذیذی دارد. بادمجان مسما را هم با مرغ و هم با گوشت طبخ میکنند و صرف خورشت بادمجان مسما در کنار برنج محلی لذت آن را چند برابر میکند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم بادمجان مسما:
بادمجان قلمی | ۴عدد |
گوشت | نیم کیلو |
پیاز | سه عدد |
رب | دو قاشق غذاخوری |
آبغوره | نصف استکان |
گوجه فرنگی | دو عدد |
غوره | نصف استکان |
زعفران | دم کرده |
نمک، فلفل زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه بادمجان مسما:
جهت تهیه بادمجان مسما ابتدا گوشت را با یک پیاز کوچک و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه میپزیم.
زمانی که گوشت در حال پخت است پیازها را رنده کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.
سپس دو عدد گوجه را هم رنده کرده و با پیاز تفت میدهیم و رب و ادویه ها را هم اضافه میکنیم.
در این مرحله مواد تفت داده شده را به گوشت پخته شده اضافه میکنیم.
غوره و آبغوره را به مخلوط درون قابلمه اضافه و در قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم کمی جا بیفتد.
در این فاصله بادمجان ها را پوست گرفته و به مدت بیست دقیقه درون آب و نمک قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود.
بادمجان ها را درون کمی روغن سرخ میکنیم و کمی زعفران دم شده روی آن میپاشیم سپس به خورشت اضافه میکنیم.
حدود 1 رب زمان میبرد تا خورشت جا بیوفتد.
نکات طلایی پخت بهتر بادمجان مسما:
درب قابلمه را جفت نکنید.
در صورت تمایل مقداری گلپر میتواند عطر دل انگیزی به خورشت شما بدهد.
نوش جان
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره