پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد اولیه جهت تهیه آش انار :

برنج ۲۵۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
چغندر نیم کیلو
سبزی نعنا  ۲۵۰ گرم 
نعنا خشک ۱ قاشق سوپخوری 
رب انار ۱۰۰ گرم
آب ۸ پیمانه
نمک فلفل سیاه زردچوبه  به میزان لازم
روغن ۱۰۰ گرم

طرز تهیه آش انار:

 جهت تهیه آش انار ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه ۸ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

 پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.

 چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل ظرفی آبپز کنید.

 در ظرفی پیازها را کمی درشت تر از حد معمول خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید.

سپس نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه و کمی تفت دهید.

در مرحله بعد برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه و مقداری تفت دهید.

سپس مواد تفت داده شده را به لپه نیم پز اضافه کنید.

پس از مدتی که مواد آش تقریبا پخته شدند چغندر ها را از آبکش رد و آنها را به آش اضافه کنید.

در مرحله آخر اجازه دهید مواد با هم بجوشند تا آش جا بیوفتد.

آش شما آماده سرو است. آن را با نعنا خشک تزیین و میل نمایید

 

نکات طلایی پخت بهتر آش انار

 میتوانید در این آش به جای آب ،آب انار بریزید تا خوشمزه تر شود.

اگر دوست دارید آش شما طعم شیرین داشته باشد هنگام پختن چغندرها به آن کمی شکر بزنید.

درصورت تمایل میتوانید گوشت چرخ کرده را همراه با ادویه های معطر طعم دار کنید و به صورت کوفته های کوچک در آش قرار دهید تا همراه با آش بپزد