آلو اسفناج یک غذای مجلسی بسیار لذیذ ایرانی است که گویا تاریخچه طبخ آن به شمال کشور برمیگردد. این خورشت معروف را با گوشت و هم مرغ طبخ میکنند و در کنار برنج هاشمی طعم بیاد ماندنی دارد.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه خورشت آلو اسفناج :

اسفناج يك كيلوگرم
مرغ نصف عدد
پياز يك عدد
سيرخردشده دو حبه
آلوبخارا به ميزان لازم
آب دو ليوان
روغن يك قاشق غذاخوري
نمك، زردچوبه، فلفل و ادويه به ميزان لازم

طرز تهيه :

جهت تهیه خورشت آلو اسفناج ابتدا مرغ را به اندازه‌ دلخواه خرد مي‌كنيم و همراه پياز خرد شده، سير و روغن تفت مي‌دهيم. زردچوبه، فلفل، ادويه و نمك را به آن اضافه مي‌كنيم و در ظرف را مي‌گذاريم و زير گاز را كم مي‌كنيم، تا خود مرغ آب بياندازد. آن‌گاه اسفناج را بعد از شستن و خرد كردن در ظرف ريخته و مي‌گذاريم با حرارت كم پخته شود (اسفناج احتياج به آب ندارد چون اسفناج آب مي‌اندازد) وقتي آب اسفناج گرفته شد به مرغ‌ اضافه مي‌كنيم. آن‌گاه آلوها را همراه با دو ليوان آب به درون غذا مي‌ريزيم و مي‌گذاريم با شعله كم غذا بپزد و جا بيفتد. براي چاشني و مزه غذا اگر آلوها كافي نبود مي‌توانيم از آبغوره يا آبليمو استفاده كنيم.

*نكته*

در اين غذا به جاي آبغوره يك قاشق قره‌قورت هم مي‌توان استفاده كرد.