
آلو اسفناج یک غذای مجلسی بسیار لذیذ ایرانی است که گویا تاریخچه طبخ آن به شمال کشور برمیگردد. این خورشت معروف را با گوشت و هم مرغ طبخ میکنند و در کنار برنج هاشمی طعم بیاد ماندنی دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم جهت تهیه خورشت آلو اسفناج:
اسفناج | يك كيلوگرم |
مرغ | نصف عدد |
پياز | يك عدد |
سيرخردشده | دو حبه |
آلوبخارا | به ميزان لازم |
آب | دو ليوان |
روغن | يك قاشق غذاخوري |
نمك، زردچوبه، فلفل و ادويه | به ميزان لازم |
طرز تهيه:
جهت تهیه خورشت آلو اسفناج ابتدا مرغ را به اندازه دلخواه خرد ميكنيم و همراه پياز خرد شده، سير و روغن تفت ميدهيم.
زردچوبه، فلفل، ادويه و نمك را به آن اضافه ميكنيم و در ظرف را ميگذاريم و زير گاز را كم ميكنيم،
تا خود مرغ آب بياندازد. آنگاه اسفناج را بعد از شستن و خرد كردن در ظرف ريخته و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود (اسفناج احتياج به آب ندارد چون اسفناج آب مياندازد) وقتي آب اسفناج گرفته شد به مرغ اضافه ميكنيم.
آنگاه آلوها را همراه با دو ليوان آب به درون غذا ميريزيم و ميگذاريم با شعله كم غذا بپزد و جا بيفتد.
براي چاشني و مزه غذا اگر آلوها كافي نبود ميتوانيم از آبغوره يا آبليمو استفاده كنيم.
نكته طلایی
در اين غذا به جاي آبغوره يك قاشق قرهقورت هم ميتوان استفاده كرد.
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
آلو اسفناج تهرانیه و شمالیا این خورشت درست نمیکنن من هیچ شمالی ندیدم حتی تا حالا این خورشت خورده باشه اصلا بلد نیستن چجوری درست میشه!!من به چندتاشون این خورشت یاد دادم
سپاس از اینکه در آموزش غذاهای مقوی فعالیت میکنید .
با احترام این غذا ریشه در شمال کشور دارد .
امتیاز بینندگان:4 ستاره