طرز تهیه آلو مسما

آلو مسما
آلو مسما

 

آلو مسما یا خورشت پیاز یک غذای محبوب شمالی است که هم با گوشت و هم با مرغ طبخ میشود. طعم این غذا به دلیلی فراوانی پیاز شیرین است. این غذا با برنج کته و آبکش میل میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذای خوشمزه را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه آلو مسما:

 

مرغ برای هر نفر یه تکه
آلو قیصی  برای هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سیاه  برای هر نفر 2 تا 3 عدد
پیاز 2 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورشت آلو مسما:

جهت تهیه خورشت آلو مسما ابتدا مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم.

پس از آنکه مرغ نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

هر وقت که مرغ و آلو کاملا” پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.

بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقیقه ) این خورشت لذیذ آماده است و میتوانیم با پلو سرومی کنیم.

 

نکات مهم در مورد خورشت آلو مسما:

خورش آلو مسما باید آب کمی داشته باشد.

اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا آلوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که خورشت زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.

طعم این خورشت با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.

در صورت تمایل میتوانید به جای مرغ از گوشت استفاده نمایید.

 

کلام آخر:

این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.