طرز تهیه زرشک پلو

زرشک پلو

 

برنجبرنج

زرشک پلو یک غذای مجلسی بسیار لذیذ و محبوب ایرانی است. این غذا با برنج ایرانی طعم بیاد ماندنی دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم:

برنج ایرانی 5 پیمانه
مرغ 5 تکه
کره 1 قالب کوچک
زرشک 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
شکر نصف قاشق چایخوری
آب جهت تهیه سس 3 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
خلال بادام و خلال پسته در صورت تمایل نصف پیمانه
روغن، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

جهت تهیه زرشک پلو ابتدا برنج را با آب و نمک به مدت 3 ساعت خیس کنید.

در تابه مقداری روغن بریزید و تکه ها مرغ را درون روغن داغ شده قرار دهید.

پیاز را به صورت حلقه ای برش داده و لابه لای مرغ قرار دهید ( اینکار باعث میشود بوی مرغ گرفته شود ).

توجه کنید که مرغ نباید برشته شود.

بعد از اینکه مرغ را سرخ کردید درون قابلمه ای کمی روغن ریخته و رب را اضافه و سرخ کنید.

بعد از اینکه رب و روغن کاملا مخلوط شدند، 3 لیوان آب اضافه کنید و مرغ های سرخ شده را درون سس بچینید و درب قابلمه بگذارید تا مرغ بپزد.

برنج را بعد از خیس کردن به روش آبکش تهیه کنید . بعد از اینکه برنج خیس خورد آب آن را خالی میکنیم سپس به ازای هر یک پیمانه برنج 2 و نیم پیمانه آب را رو حرارت میگذاریم تا جوش بیاید.

بعد از آن که آب جوش آمد آب برنج را خالی و برنج را به آب جوش اضافه مینماییم. اجازه بدهید که برنج داخل آب جوش بپزد. حدود ده دقیقه برای سپری کردن این مرحله صبر کنید.

در این مرحله بعد  از اینکه برنج از خامی گرفته شد آن را آبکش کنید. کف قابلمه ای مناسب روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را بچینید و برنج را به آرامی درون قابلمه بریزید.

کره را به چند تکه کوچک تقسیم کرده و رو برنج بچینید. درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایل اجازه دهید برنج دم بکشد.

زرشک ها را بعد از خیس کردن و شستن درون مقداری روغن و شکر تفت دهید تا زرشک ها پر رنگ و به اصطلاح پف کنند.

توجه کنید که حرارت نباید زیاد باشد زیرا حرارت زیاد باعث میشود زرشک بسوزد و سیاه شود و طعم تلخ به خود بگیرد.

در صورت تمایل مقداری خلال بادام و خلال پسته را در مقداری روغن تفت دهید.

مرغ و برنج دم کشیده شده را درون ظرف مورد نظر بکشید و با زرشک و خلال بادام و خلال پسته تزیین و میل نمایید.

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.

برچسب ها

پیشنهاد ما

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی

1,350,000 تومان

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,500,000 تومان
برنج هاشمی معطر 10 کیلویی پک 5 عددی 4%

برنج هاشمی معطر 10 کیلویی پک 5 عددی

5,750,000 تومان
6,000,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی

3,000,000 تومان
3,250,000 تومان

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

240,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی پک 3 عددی 10%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی پک 3 عددی

648,000 تومان
720,000 تومان
برنج هاشمی دودی 10 کیلویی پک 5 عددی 4%

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی پک 5 عددی

6,500,000 تومان
6,750,000 تومان

برنج صدری دودی 10 کیلویی

1,700,000 تومان

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

650,000 تومان

برنج هاشمی دودی 5 کیلویی

675,000 تومان

نظرات