طرز تهیه نخود پلو
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
نخود فرنگی یک غذای مفید و مقوی است که با نخود سبز تازه تهیه میشود . پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم :
برنج ایرانی | ۳ پیمانه |
نخود فرنگی | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
سبزی معطر | به میزان لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه نخود فرنگی ابتدا نخود را همراه با مقداری نمک و زردچوبه بپزید .
پیاز را رنده یا به صورت خلال ریز خورد کنید و در روغن سرخ نمایید .
بعد از اینکه پیاز سرخ شد گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه و مقداری آبلیمو درون ماهیتابه بریزید ، سپس رب گوجه فرنگی را با مواد گوشتی مخلوط کنید .
در مرحله آخر نخود پخته شده و سبزی ساطوری شده را اضافه و مخلوط نمایید .
برنج را به روش آبکش تهیه کنید . سپس مخلوط گوشت و نخود فرنگی را لابه لای برنج ریخته و اجازه دهید دم بکشد .
در صورت تمایل میتوانید برنج را کته یا آبکش تهیه کنید و بعد از پخت مخلوط را در کنار برنج میل نمایید .
رب گوجه فرنگی جزء موادی است که میتوان در این غذا حذف کرد و فقط از سبزی استفاده نمود .