طرز تهیه نخود پلو

نخود

 

نخود فرنگی یک غذای مفید و مقوی است که با نخود سبز تازه تهیه میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم:

برنج ایرانی 3 پیمانه
نخود فرنگی 2 پیمانه
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 400 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
سبزی معطر به میزان لازم
نمک،  فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

جهت تهیه نخود فرنگی ابتدا نخود را همراه با مقداری نمک و زردچوبه بپزید.

پیاز را رنده یا به صورت خلال ریز خورد کنید و در روغن سرخ نمایید.

بعد از اینکه پیاز سرخ شد گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه و مقداری آبلیمو درون ماهیتابه بریزید ، سپس رب گوجه فرنگی را با مواد گوشتی مخلوط کنید.

در مرحله آخر نخود پخته شده و سبزی ساطوری شده را اضافه و مخلوط نمایید.

برنج را به روش آبکش تهیه کنید . سپس مخلوط گوشت و نخود فرنگی را لابه لای برنج ریخته و اجازه دهید دم بکشد.

در صورت تمایل میتوانید برنج را کته یا آبکش تهیه کنید و بعد از پخت مخلوط را در کنار برنج میل نمایید.

رب گوجه فرنگی جزء موادی است که میتوان در این غذا حذف کرد و فقط از سبزی استفاده نمود.

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.