نخود فرنگی یک غذای مفید و مقوی است که با نخود سبز تازه تهیه میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج ایرانی | 3 پیمانه |
نخود فرنگی | 2 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
سبزی معطر | به میزان لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه نخود فرنگی ابتدا نخود را همراه با مقداری نمک و زردچوبه بپزید.
پیاز را رنده یا به صورت خلال ریز خورد کنید و در روغن سرخ نمایید.
بعد از اینکه پیاز سرخ شد گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه و مقداری آبلیمو درون ماهیتابه بریزید ، سپس رب گوجه فرنگی را با مواد گوشتی مخلوط کنید.
در مرحله آخر نخود پخته شده و سبزی ساطوری شده را اضافه و مخلوط نمایید.
برنج را به روش آبکش تهیه کنید . سپس مخلوط گوشت و نخود فرنگی را لابه لای برنج ریخته و اجازه دهید دم بکشد.
در صورت تمایل میتوانید برنج را کته یا آبکش تهیه کنید و بعد از پخت مخلوط را در کنار برنج میل نمایید.
رب گوجه فرنگی جزء موادی است که میتوان در این غذا حذف کرد و فقط از سبزی استفاده نمود.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.