شش انداز یک غذای شبیه به فسنجان است. البته در طعم تفاوت های بسیاری دارد. شش انداز را همراه با کباب محلی میل مینمایند.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه شش انداز بادمجان :

بادنجان قلميپنج عدد
مغز گردو ساييده شده۳۰۰ گرم
رب انار دو قاشق سوپخوري
پياز سرخ كرده چهار قاشق سوپخوري
نمك، فلفل، زردچوبه و روغنبه ميزان لازم

طرز تهيه شش انداز بادمجان :

شش انداز بادمجان یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که ظاهری شبیه به فسنجان دارد .

  1. جهت تهیه شش انداز بادمجان ابتدا دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم. 
  2. سپس مغز گردوي ساييده شده را در آن تفت مي‌دهيم .
  3.  پياز سرخ كرده و زردچوبه را افزوده و كمي ديگر تفت مي‌دهيم.
  4. دو تا سه پيمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه مي‌كنيم.
  5. نمك و فلفل زده و با حرارت ملايم اجازه مي‌‌دهيم تا خورش به روغن بيفتد.
  6. در آخر به بادمجان‌هايي كه پوست گرفته‌ و به صورت حلقه‌اي خرد كرده نمك زده شده را در آبكش به مدت دو ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود. سپس شسته، خشك نموده و سرخ مي‌كنيم.
  7. آنگاه بادمجان‌ها را به خورشت اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم تا جا بيفتد.