سبزی شامی یکی از شامی های معروف و پرطرفدار گیلانی است که در سایر استان ها هم  تهیه میشود.

مزه لذیذ این شامی بستگی به سبزی های معطری دارد که استفاده میکنیم . تهیه شامی سبزی به دو روش انجام میشود که در ادامه ما به شما آموزش میدهیم . پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده نیم کیلو
سیب زمینی ۲ عدد
سبزی معطر ( جعفری؛ تره ، گشنیز ، نعناع ، ترخون )نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گوجه ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک وفلفلبه مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه شامی سبزی :

روش اول :

جهت تهیه سبزی شامی ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم.

سبزی ها را پس از شستن خیلی ریز خورد میکنیم و به همراه نمک و فلفل و تخم مرغ به مخلوط شامی اضافه مینماییم. مواد را ورز میدهیم تا منسجم شود. اگر مواد شل بود مقداری آرد برنج یا آرد گندم به آن اضافه میکنیم .

سپس در اشکال دلخواه فرم داده و در روغن سرخ میکنیم.

 

روش دوم :

در روش دیگر میتوان گوشت را صورت تکه ای به همراه یک پیاز کوچک  و سیب زمینی نیم پز کنیم و بعد گوشت و سیب زمینی را همراه با نمک و فلفل میکوبیم.

بعد از اینکه گوشت کاملا کوبیده شد سبزی ریز شده را به همراه تخم مرغ به مخلوط شامی اضافه کرده و ورز میدهیم.

سپس مانند روش قبل به صورت اشکال دلخواه فرم میدهیم و با شعله ملایم سرخ میکنیم .

در انتها چند گوجه را به صورت حلقه ای برش داده و در روغن و مقداری آبلیمو سرخ نمایید و درکنار این غذای خوشمزه میل نمایید .

 

نکات طلایی پخت بهتر سبزی شامی

اگر تمایل داشتید میتوانید سیب زمینی را حذف کنید که در این صورت اسم غذا کتلت گوشت و سبزی میشود .

سعی کنید آب پیاز را بگیرید تا مواد شل و وا رفته نباشد .