طرز تهیه شامی کبابی
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)آشپزی و مقالات

شامی کبابی یکی از معروف ترین شامی های گیلانی است. این شامی برخلاف اسمی که دارد اصلا کباب نمیشود و بلکه درون روغن سرخ میشود. اگر شما هم عاشق غذاهای شبیه به کتلت هستید با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه شامی کبابی برای ۶ نفر :
گوشت گوسفند یا گوساله | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
لپه | ۲۵۰ گرم |
مغز گردو | ۷۵ گرم |
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون) | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۵ تا ۶ عدد |
روغن مایع | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه شامی کبابی:
جهت تهیه شامی کبابی ابتدا گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود.
سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید.
سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.
مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید.
به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید.
سپس در روغن داغ سرخ نمایید.سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید .