شامی کبابی یکی از معروف ترین شامی های گیلانی است. این شامی برخلاف اسمی که دارد اصلا کباب نمیشود و بلکه درون روغن سرخ میشود. اگر شما هم عاشق غذاهای شبیه به کتلت هستید با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه شامی کبابی برای ۶ نفر :

گوشت گوسفند یا گوساله۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد
لپه۲۵۰ گرم
مغز گردو۷۵ گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون)۵۰۰ گرم
تخم مرغ۵ تا ۶ عدد
روغن مایعبه میزان لازم
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه شامی کبابی:

جهت تهیه شامی کبابی ابتدا گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود.

سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید.

سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.

مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید.

به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید.

سپس در روغن داغ سرخ نمایید.سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید .