
شامی کبابی یکی از معروف ترین شامی های گیلانی است. این شامی برخلاف اسمی که دارد اصلا کباب نمیشود و بلکه درون روغن سرخ میشود. این غذا به همراه برنج طعم بی نظیری خواهد داشت. اگر شما هم عاشق غذاهای شبیه به کتلت هستید با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه شامی کبابی برای 6 نفر:
گوشت گوسفند یا گوساله | 500 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد |
لپه | 250 گرم |
مغز گردو | 75 گرم |
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون) | 500 گرم |
تخم مرغ | 5 تا 6 عدد |
روغن مایع | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه شامی کبابی:
جهت تهیه شامی کبابی ابتدا گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود.
سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید.
سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.
مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید.
به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید.
سپس در روغن داغ سرخ نمایید.سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
کلام آخر:
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.