شامی کبابی یکی از معروف ترین شامی های گیلانی است. این شامی برخلاف اسمی که دارد اصلا کباب نمیشود و بلکه درون روغن سرخ میشود. این غذا به همراه برنج طعم بی نظیری خواهد داشت. اگر شما هم عاشق غذاهای شبیه به کتلت هستید با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه شامی کبابی برای ۶ نفر :

گوشت گوسفند یا گوساله۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد
لپه۲۵۰ گرم
مغز گردو۷۵ گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون)۵۰۰ گرم
تخم مرغ۵ تا ۶ عدد
روغن مایعبه میزان لازم
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه شامی کبابی:

جهت تهیه شامی کبابی ابتدا گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود.

سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید.

سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.

مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید.

به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید.

سپس در روغن داغ سرخ نمایید.سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید .