طرز تهیه کوفته برنجی

کوفته برنجی
کوفته برنجی

 

اگر عاشق غذاهای اصیل و البته خوشمزه هستید، برایتان خبر خوشی داریم. چون قرار است به سراغ یک غذای اصیل و بسیار خوشمزه برویم. بله به سراغ کوفته برنجی. این غذای مفید و پر خاصیت را هم می توانید با نان نوش جان کنید و هم بدون نان.

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده: 400 گرم

برنج: 1 پیمانه

پیاز: 1 عدد

لپه: نصف پیمانه

سبزی کوفته (شامل جعفری، نعناع، پیازچه، تره، مرزه و ترخون): 300 گرم

آرد نخودچی: 1 قاشق غذاخوری

گردو، زرشک و آلو: به میزان لازم

زعفران، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه کوفته برنجی

و حالا می رویم سراغ قسمت خوشمزه ی ماجرا. می رویم تا کوفته برنجی را گام به گام آماده کنیم و بپزیم.

  1. اول برنج را شسته و نزدیک نیم ساعت بخیسانید. پس از نیم ساعت آب برنج را دور ریخته و آن را همراه با نمک و آب داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید برنج خوب بپزد و دم بکشد.
  2. لپه هایی را که از شب قبل شسته و خیسانده اید با مقداری آب، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید.
  3. وقتی لپه ها پخته شد آنها را آبکش کنید. برنج های پخته شده و لپه ها را داخل کاسه بریزید. گوشت چرخ کرده و سبزی های ساطوری شده را نیز به مواد اضافه نمایید. حالا ادویه و آرد نخودچی را هم اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
  4. مقداری از مواد را بردارید و داخل آن را گود کنید و زرشک و گردو و آلو را داخل آن قرار دهید. سپس مواد را روی هم بگذارید و گرد نمایید.
  5. همه کوفته ها را به همین شکل آماده نمایید و داخل دیس یا سینی بچینید. سینی را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
  6. قابلمه را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید تا داغ شود. پیازهای خلالی شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. سپس کمی آب اضافه کنید تا جوش بیاید.
  7. وقتی آب جوش آمد، کوفته ها را خیلی آرام داخل آب قرار دهید به گونه ای که روی کوفته ها با آب پوشیده شود.
  8. اجازه دهید کوفته های به مدت یک ساعت با شعله کم بپزند.
  9. پس از یک ساعت و نهایتا یک و نیم ساعت، کوفته های شما آماده است. نوش جانتان.