
کرپ نوتلا با کره بادام زمینی را می توان یک نوع پنکیک بسیار خوشمزه با ظاهری جذاب دانست. ترکیبات این میان وعده آنقدر ایده آل و خوب است که می تواند به یک میان وعده یا صبحانه ی همیشگی تبدیل شود.
در این مقاله از طرز تهیه کرپ نوتلا با کره بادام زمینی خواهیم گفت.
مواد لازم
آرد سفید: 1 لیوان
کره بادام زمینی: 1 قاشق غذاخوری
شکر: نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: نصف لیوان
آب: نصف لیوان
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
روغن، وانیل و دارچین: به میزان دلخواه
مواد لازم برای سس کرپ نوتلا با کره بادام زمینی
کره بادام زمینی: 2 قاشق غذاخوری
نوتلا: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرپ نوتلا با کره بادام زمینی
برویم سراغ مراحل آماده کردن کرپ نوتلا با کره بادام زمینی.
- در مرحله ی اول یک ظرف مناسب را انتخاب کنید و داخل این ظرف، آرد، کره بادام زمینی، شکر، وانیل، دارچین، تخم مرغ، شیر، آب و نمک بریزید.
- همه مواد را با استفاده از یک همزن دستی، خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
- بگذارید مواد مخلوط شده 5 دقیقه استراحت کنند.
- حالا ماهی تابه را روی شعله بگذارید تا داغ شود.
- کمی روغن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد، کرپ ها را داخل روغن بیندازید.
- کرپ ها زمان پخت زیادی لازم ندارند. هر طرف کرپ ها تقریبا ظرف 2 دقیقه آماده می شود.
- وقتی کرپ ها آماده شدند، روی آنها نوتلا و کره بادام زمینی بریزید.
- شما می توانید روی نوتلا و کره بادام زمینی، تکه های توت فرنگی و موز نیز بچینید تا زیباتر شوند.
- کرپ نوتلا با کره بادام زمینی شما آماده است. این میان وعده ی زیبا و هیجان انگیز نوش جانتان.
- در پایان به این نکته نیز اشاره کنیم که اگر شما کرپ های رقیق دوست دارید، می توانید از شیر بیشتری استفاده کنید. در صورتی که کرپ های غلیظ را ترجیح می دهید، می توانید از آرد بیشتر استفاده نمایید.