مواد لازم جهت تهیه شیرینی آجیلی:
خرما | ۵ عدد |
بادام زمینی خرد شده | ۱/۳ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
کشمش | ۱/۳ لیوان |
کنجد | 4 قاشق غذا خوری |
تخمه کدو | ۱/۴ لیوان |
تخمه آفتابگردان | ۱/۴ لیوان |
عسل | ۱/۴ لیوان |
شکر | ۱/۲ لیوان |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
طرز تهیه میان وعده آجیلی:
۱- جهت تهیه شیرینی آجیلی ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود کره، شکر، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید.
۲- داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید، تمام مواد خشک (تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، کنجد، بذر کتان، کشمش، بادام زمینی و خرمای خرد شده) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره (مخلوط عسل و کره و شکر) را روی آن بریزید و خوب پخش کنید.
۳- قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
امتیاز بینندگان:1 ستاره