پودینگ برنج قهوه ای یک دسر مغذی است و حاوی مقدار زیادی فیبر میباشد.
پودینگ برنج قهوه ای یک غذای راحت و سبک است. شما میتوانید آن را با کشمش مخلوط کنید، اما حتماً به مقدار کالری آن نیز توجه داشته باشید. در تهیه آن سعی نمایید که از شیر بدون چربی به جای خامه و از عسل و یا میوههای خشک دلخواهتان به جای شکر استفاده کنید. فقط در مصرف آن زیاده روی ننمایید. شما میتوانید پودینگ برنج قهوه ای را با خوراک لوبیا و یا عدس میل نمایید. توجه داشته باشید برنج قهوه ای تازه و مرغوب خریداری کنید تا دسر سالمی طبخ نمایید. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با برنج قهوه ای  میل بفرمایید. برای خرید برنج قهوه ای درجه یک کلیک کنید.

 

طرز تهیه پودینگ برنج قهوه ای :

آب   ۴ پیمانه
برنج قهوه ای ۱ پیمانه 
نمکیک دوم قاشق چایخوری
شیر کم چرب۴ پیمانه 
عسل ۳ قاشق سوپخوری 
دارچین ۱ ساقه 
پودر هلبه میزان لازم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
آلبالوی خشک (یا هر میوه خشک به دلخواه)  یک دوم پیمانه

طرز تهیه پودینگ برنج قهوه ای :

جهت تهیه پودینگ برنج قهوه ای ابتدا برنج قهوه ای را با آب سرد بشویید و آن را کنار بگذارید.

۴ پیمانه آب را به جوش بیاورید و برنج قهوه ای و نمک را به آن اضافه نمایید.

سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد و مرتب آن را هم بزنید.

بعد از ۳۰ دقیقه برنج را آبکش و به ظرف قبلی (بدون حرارت) برگردانید و در ظرف را محکم بگذارید.

صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه برنج استراحت و بخار کند. 
آنگاه ۴ پیمانه شیر، عسل، ساقه دارچین، کمی پودر هل و وانیل را بیفزایید و بگذارید جوش بیاید. آن را هم بزنید تا شیر نسوزد. حالا برنج پخته، روغن و آلبالوی خشک را به شیر داغ اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید به آرامی بجوشد تا برنج کاملاً بپزد. اکنون دارچین را از ظرف خارج کنید و پودینگ را در ظرفهای سرو بریزید تا خنک شود. 

نکته طلایی :

اگر میزان مایعات در هنگام پخت کم بود میتوانید از آب یا شیر بیشتری استفاده کنید.