
گل محمدی از آن گل هایی است که بوییدنش ما را غرق در لذت می کند. اما نوشیدنش لذتی مضاعف دارد. یک نوشیدنی گرم، خوش عطر و بو و خوش طعم. در این مقاله می خواهیم به یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها بپردازیم. قرار است از طرز تهیه چای سیاه با گل محمدی بگوییم. همچنین به خواص این چای خوش طعم نیز اشاره خواهیم کرد.
مواد لازم
چای سیاه: 1 قاشق غذاخوری
گل محمدی: 1 قاشق غذاخوری
آب: 2 پیمانه
طرز تهیه چای سیاه با گل محمدی
برای تهیه چای سیاه با گل محمدی، این نوشیدنی گرم و لذت بخش، لازم است مراحل زیر را به دقت انجام دهید:
- در همان ابتدای کار، آب را جوش بیاورید.
- حالا بروید سراغ چای سیاه و گل محمدی. درون صافی قوری، یک قاشق غذاخوری گل محمدی و یک قاشق غذاخوری چای سیاه ریخته و آب جوش را هم داخل قوری بریزید.
- درب قوری را ببندید و آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت غیرمستقیم (مثلا روی در کتری) قرار دهید.
- پس از گذشت 10 الی 15 دقیقه، چای سیاه با گل محمدی، آماده ی نوشیدن می باشد. می توانید این چای خوشمزه را همراه با عسل نوش جان کنید.
نگاهی به خواص چای سیاه با گل محمدی
با تهیه چای سیاه با گل محمدی، هم یک نوشیدنی گرم و دلپذیر می نوشید و هم فواید زیادی را به بدنتان می رسانید. از مهم ترین خواص این چای می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- این چای به کم کردن دمای بدن کمک می کند و در نتیجه برای کاهش تب بسیار مفید است.
- این چای خاصیت آرام بخشی دارد و سبب تسکین اعصاب می شود.
- چای سیاه با گل محمدی برای درمان و رفع مشکل بی خوابی بسیار سودمند می باشد.
- این چای منجر به رفع یبوست خواهد شد.