همانطور که میدانید برنج قهوه ای سرشار از ویتامین های گروه B  میباشد . ترکیب برنج قهوه ای با سبزیجات میتواند یک وعده کامل برای بدن شما باشد. 

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با برنج قهوه ای  میل بفرمایید. برای خرید برنج قهوه ای درجه یک کلیک کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه سالاد سبزیجات برنج قهوه ای:

برنج قهوه ای ۱پیمانه
سیب۱عدد
پیاز بزرگ ۱عدد
کشمش بدون دانه۱پیمانه
نخود فرنگی و زیتون به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده به مقدار دلخواه
روغن زیتون و  روغن کنجد به مقدار دلخواه
گشنیز و جعفری خرد شدهبه مقدار دلخواه
عسل به مقدار دلخواه
پودر کاری هندی ،پودر فلفل قرمز ، نمک به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه سالاد سبزیجات برنج قهوه ای :

جهت تهیه سالاد سبزیجات برنج قهوه ای پیاز را ریز خرد کنید. سپس در یک تابه گود یک چهارم پیمانه روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

یک یا دو قاشق غذاخوری از پودر کاری یا خمیر کاری (البته اگر خیلی تند است میزان آن را کمتر کنید.) به روغن اضافه کنید ومواد را  تفت دهید.

پس از یک دقیقه به میزان دلخواه فلفل قرمز، زیره و چند قطره روغن کنجد (اگر در دسترس دارید) به سس درون تابه اضافه کنید، و حرارت را کم کرده، و بگذارید برای چند دقیقه روی حرارت کم جا بیفتد.

در یک کاسه بزرگ پیاز را ریز خرد کنید.

سپس در یک تابه گود یک چهارم پیمانه روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم کنید.پیاز را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

یک یا دو قاشق غذاخوری از پودر کاری یا خمیر کاری (البته اگر خیلی تند است میزان آن را کمتر کنید. ) به روغن اضافه و تفت دهید.

پس از یک دقیقه به میزان دلخواه فلفل قرمز، زیره و چند قطره روغن کنجد به سس درون تابه اضافه کنید.حرارت را کم کرده و بگذارید، برای چند دقیقه روی حرارت کم جا بیفتد.

در یک کاسه بزرگ برنج قهوه‎ای پخته که هنوز داغ است را با سس آماده شده،  خوب مخلوط کنید.

در این مرحله غذا را مزه کنید.

اگر تندی یا نمک بیشتری لازم داشت، به مخلوط سالاد سبزیجات برنج قهوه ای اضافه کنید.

هسته‎های سیب را گرفته و خرد کنید. توجه کنید سیب را با پوست خرد کنید.

سپس گشنیز، جعفری،سیب خرد شده، پیازچه و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و اضافه کنید.

نخودفرنگی را بپزید، و اضافه کنید. زیتون را هم اضافه کنید تا غذا با سبزیجات کاملا مزه‌دار شود.