
باقالا فسنجان یک غذای معروف و لذیذ گیلانی میباشد که اگر طرفدار خورشت فسنجان باشید حتما این غذا را دوست خواهید داشت . این غذا در تمام استان گیلان طبخ و معمولا با برنج محلی آبکش میل میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم جهت تهیه باقالا فسنجان:
لوبیا چیتی | يك پیمانه |
گردو | 150 گرم |
پیاز | 3 قاشق غذاخوری (سرخ کرده) |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
گلپر | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه باقالا فسنجان:
جهت تهیه باقالا فسنجان ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید. (مقدار نمک نباید زیاد باشد زیرا باعث میشود غذای شما شور شود).
سپس گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید.
نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را بهخورشت باقالا فسنجان اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.
بعد از نیم ساعت آب لوبیا چیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید. باقالا فسنجان شما آماده است .
نکات طلایی:
غلظت غذا دلخواه میباشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.
این غذا را هم با کته و هم با نان میتوانید سرو کنید.
حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت 2 بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.