طرز تهیه باقالا فسنجان

باقالا فسنجان
باقالا فسنجان

 

باقالا فسنجان یک غذای معروف و لذیذ گیلانی میباشد که اگر طرفدار خورشت فسنجان باشید حتما این غذا را دوست خواهید داشت . این غذا در تمام استان گیلان طبخ و معمولا با برنج محلی آبکش میل میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه باقالا فسنجان:

لوبیا چیتی يك پیمانه
گردو 150 گرم
پیاز 3 قاشق غذاخوری (سرخ کرده)
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
گلپر به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه باقالا فسنجان:

جهت تهیه باقالا فسنجان ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید. (مقدار نمک نباید زیاد باشد زیرا باعث میشود غذای شما شور شود).

سپس گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید.

نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را بهخورشت باقالا فسنجان اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.

بعد از نیم ساعت آب لوبیا چیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید. باقالا فسنجان شما آماده است .

 

نکات طلایی:

غلظت غذا دلخواه می‌باشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.
این غذا را هم با کته و هم با نان می‌توانید سرو کنید.
حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت 2 بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.