طرز تهیه آش ترش

آش ترش
آش

 

آش ترش یک غذای ایرانی است که ریشه طبخ آن به استان های شمالی برمیگردد. اگر این آش را با برنج ایرانی طبخ کنید قطعا یکی از طرفداران ثابت آن میشوید.

برنجبرنج

 

مواد لازم جهت پخت آش ترش:

سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج ، نعناع) ۱ کیلو
باقالی نیم کیلو
آبغوره یا گوجه سبز ترش ۲ لیوان
برنج نیم کیلو
سیر ۲ بوته

طرز تهیه:

جهت تهیه آش ترش ابتدا برنج و باقالی را خیس کرده و آن را همراه با سبزی می‌‌‌‌‏پزیم به صورتی که برنج کاملا له شود، سیر را له می‌‌‌‌‏کنیم و با مقداری نمک و زردچوبه سرخ می‌‌‌‌‏کنیم تا طلایی شود و بعد به مواد آبغوره اظافه می‌‌‌‌‏کنیم تا جا بیفتد.

نکات طلایی:

بهتره است از باقالی تازه و برنج خرد شده، استفاده کنیم.

آب مواد باید دو برابر سطح برنج، سبزی و باقالی باشد.

در صورت تمایل می توانید از روغن استفاده کنید.

به جای سیر می‌‌‌‌‏توان از موسیر یا پودر سیر استفاده کرد.

این آش برای عصرانه یا خانم های بار دار( به عنوان ویارانه) مصرف می‌‌‌‌‏شود.

در شمال ایران، این آش را با ماهی شور و ترب سفید مصرف می‌‌‌‌‏کنند.

برچسب ها

پیشنهاد ما

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

800,000 تومان
850,000 تومان
برنج ارزان ایرانی 5 کیلویی 8%

برنج ارزان ایرانی 5 کیلویی

340,000 تومان
370,000 تومان
برنج هاشمی معطر 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی معطر 5 کیلویی

575,000 تومان
600,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

675,000 تومان
700,000 تومان
برنج صدری دودی 5 کیلویی 3%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

825,000 تومان
850,000 تومان
روغن زیتون فرابکر رودبار 1 لیتری 3%

روغن زیتون فرابکر رودبار 1 لیتری

480,000 تومان
495,000 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم 10%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

231,300 تومان
257,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی 10%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

216,000 تومان
240,000 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی 3%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,450,000 تومان
1,500,000 تومان

چوب دارچین 30 گرم

20,000 تومان

نظرات