
آش ترش یک غذای ایرانی است که ریشه طبخ آن به استان های شمالی برمیگردد. اگر این آش را با برنج ایرانی طبخ کنید قطعا یکی از طرفداران ثابت آن میشوید.
مواد لازم جهت پخت آش ترش:
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج ، نعناع) | ۱ کیلو |
باقالی | نیم کیلو |
آبغوره یا گوجه سبز ترش | ۲ لیوان |
برنج | نیم کیلو |
سیر | ۲ بوته |
طرز تهیه:
جهت تهیه آش ترش ابتدا برنج و باقالی را خیس کرده و آن را همراه با سبزی میپزیم به صورتی که برنج کاملا له شود، سیر را له میکنیم و با مقداری نمک و زردچوبه سرخ میکنیم تا طلایی شود و بعد به مواد آبغوره اظافه میکنیم تا جا بیفتد.
نکات طلایی:
بهتره است از باقالی تازه و برنج خرد شده، استفاده کنیم.
آب مواد باید دو برابر سطح برنج، سبزی و باقالی باشد.
در صورت تمایل می توانید از روغن استفاده کنید.
به جای سیر میتوان از موسیر یا پودر سیر استفاده کرد.
این آش برای عصرانه یا خانم های بار دار( به عنوان ویارانه) مصرف میشود.
در شمال ایران، این آش را با ماهی شور و ترب سفید مصرف میکنند.
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره