آش ترش یک غذای ایرانی است که ریشه طبخ آن به استان های شمالی برمیگردد .
اگر این آش را با برنج ایرانی طبخ کنید قطعا یکی از طرفداران ثابت آن میشوید.
مواد لازم جهت پخت آش ترش :
سبزی ( تره، جعفری، گشنیز، اسفناج ، نعناع) | ۱کیلو |
باقالی | نیم کیلو |
آبغوره یا گوجه سبز ترش | ۲لیوان |
برنج | نیم کیلو |
سیر | ۲بوته |
طرز تهیه :
جهت تهیه آش ترش ابتدا برنج و باقالی را خیس کرده و آن را همراه با سبزی میپزیم به صورتی که برنج کاملا له شود، سیر را له میکنیم و با مقداری نمک و زردچوبه سرخ میکنیم تا طلایی شود و بعد به مواد آبغوره اظافه میکنیم تا جا بیفتد.
*نکته*
-بهتره است از باقالی تازه و برنج خرد شده، استفاده کنیم.
-آب مواد باید دو برابر سطح برنج، سبزی و باقالی باشد.
-د صورت تمایل می توانید از روغن استفاده کنید.
-به جای سیر میتوان از موسیر یا پودر سیر استفاده کرد.
-این آش برای عصرانه یا خانم های بار دار( به عنوان ویارانه) مصرف میشود.
– در شمال ایران، این آش را با ماهی شور و ترب سفید مصرف میکنند.
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره