طرز تهیه قیمه رشتی

قیمه رشتی
قیمه رشتی

 

رشت است و غذاهای لذیذش و این بار به سراغ قیمه رشتی می رویم. اگر از طعم قیمه های همیشگی خسته شده اید، حالا فرصت خوبی است برای امتحان کردن یک طعم خوشمزه و البته متفاوت. لابد می پرسید، تفاوت این قیمه با سایر قیمه ها در چیست؟ با ما همراه باشید تا راز خوشمزگی این قیمه را بدانید.

برویم و قدم به قدم با هم قیمه رشتی خوشمزه را بپزیم و لذت ببریم.

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده گوسفندی: 250 گرم

لپه: 1 پیمانه سر خالی

پیاز: 1 عدد

سیب زمینی: 2 عدد

لیمو عمانی: 3 عدد

رب: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه قیمه رشتی

قیمه رشتی مراحل پخت ساده ای دارد. می توانید همین حالا دست به کار شوید و همراه با ما، این قیمه ی خوش طعم را به خود و خانواده تان، هدیه دهید.

  1. اول از همه لپه ها را بخیسانید.
  2. در مرحله بعد پیاز را خرد کنید و آن را همراه با ادویه تفت دهید.
  3. حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. لپه خیس خورده را هم آبکش کنید و با مقداری رب گوجه فرنگی داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  4. در این مرحله دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که آب به جوش آید. وقتی آب به جوش آمد، شعله را کم کنید و صبر کنید تا گوشت و لپه بپزند. می توانید در این فاصله سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کنید و سرخ نمایید.
  5. حالا بروید سراغ لیمو عمانی ها و آنها را با چنگال سوراخ کنید و 30 دقیقه در آب بخیسانید. پس از اینکه لپه ها پخته شد، لیموها را به خورش اضافه کنید.
  6. تقریبا نیم ساعت پیش از آنکه خورش را از روی گاز بردارید، نمک و زعفران را هم اضافه کنید.
  7. قیمه رشتی خوشمزه شما آماده است. از آنجا که این غذا با گوشت چرخ کرده درست می شود، زمان پخت کوتاه تری دارد و طعم و عطر آن نیز بسیار دلپذیر است. نوش جانتان.