
رشت است و غذاهای لذیذش و این بار به سراغ قیمه رشتی می رویم. اگر از طعم قیمه های همیشگی خسته شده اید، حالا فرصت خوبی است برای امتحان کردن یک طعم خوشمزه و البته متفاوت. لابد می پرسید، تفاوت این قیمه با سایر قیمه ها در چیست؟ با ما همراه باشید تا راز خوشمزگی این قیمه را بدانید.
برویم و قدم به قدم با هم قیمه رشتی خوشمزه را بپزیم و لذت ببریم.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده گوسفندی: 250 گرم
لپه: 1 پیمانه سر خالی
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
لیمو عمانی: 3 عدد
رب: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه قیمه رشتی
قیمه رشتی مراحل پخت ساده ای دارد. می توانید همین حالا دست به کار شوید و همراه با ما، این قیمه ی خوش طعم را به خود و خانواده تان، هدیه دهید.
- اول از همه لپه ها را بخیسانید.
- در مرحله بعد پیاز را خرد کنید و آن را همراه با ادویه تفت دهید.
- حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. لپه خیس خورده را هم آبکش کنید و با مقداری رب گوجه فرنگی داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- در این مرحله دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که آب به جوش آید. وقتی آب به جوش آمد، شعله را کم کنید و صبر کنید تا گوشت و لپه بپزند. می توانید در این فاصله سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کنید و سرخ نمایید.
- حالا بروید سراغ لیمو عمانی ها و آنها را با چنگال سوراخ کنید و 30 دقیقه در آب بخیسانید. پس از اینکه لپه ها پخته شد، لیموها را به خورش اضافه کنید.
- تقریبا نیم ساعت پیش از آنکه خورش را از روی گاز بردارید، نمک و زعفران را هم اضافه کنید.
- قیمه رشتی خوشمزه شما آماده است. از آنجا که این غذا با گوشت چرخ کرده درست می شود، زمان پخت کوتاه تری دارد و طعم و عطر آن نیز بسیار دلپذیر است. نوش جانتان.