بلدرچین شکم پر یک غذای مجلسی بسیار خوشمزه است . اگر بلدرچین در دسترس ندارید از مرغ هم میتوانید استفاده نمایید . این غذا با برنج میل میشود . 

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

بلدرچین۴ عدد
سبزیجات معطر۴۰۰ گرم
گردو۱۰۰ گرم
پیاز۱عدد
رب اناردو قاشق غذا خوری
رب آلوچهدو قاشق غذاخوری
انار ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه بلدرچین شکم پر ابتدا بلدرچین را پاک کرده کنار بگذارید .

آبلیمو ، نمک و فلفل ، نصف پیاز رنده شده ، روغن زیتون و مقداری رب انار را باهم مخلوط نمایید .

بدنه بلدرچین را با کمک یک قلمو با سس تهیه شده آغشته کنید . بهتر است این کار را یک شب قبل انجام دهید تا بلدرچین به خوبی مزه دار شود . مابقی سس را کنار بگذارید .

در مرحله ی بعد سبزی را بعد از شستن با دستگاه سبزی خورد کن و یا چاقو ریز خورد کنید .

سپس با گردو ی آسیاب شده مخلوط نمایید .

سپس جهت تهیه مواد داخل شکم بلدرچین یک قاشق رب انار ، یک قاشق انار ترش ، یک قاشق رب آلوچه ، نمک و فلفل و پیاز رنده شده را با سبزی و گردو مخلوط کنید .

مواد آماده شده را درون شکم بلدرچین ریخته و شکم آن را با کمک نخ و سوزن بدوزید .

ظرف گودی را جهت تهیه سس انتخاب میکنیم . دو لیوان آب را با سس از قبل آماده شده روی حرارت قرار میدهیم .

برای خوش طعم تر شدن سس بهتر است یک قاشق گردوی آسیاب شده را با مواد مخلوط نمایید .

زمانی که سس به قل زدن افتاد بلدرچین را درون ظرف چیده و درب ظرف را بگذارید .

حرارت را کم کرده تا به آرامی بپزد .

برای خوش عطر تر شدن شکم پر ، ۱۰ دقیقه قبل از اینکه حرارت را خاموش کنید مقداری زعفران دم کرده روی بلدرچین بریزید .