بلدرچین شکم پر یک غذای مجلسی بسیار خوشمزه است . اگر بلدرچین در دسترس ندارید از مرغ هم میتوانید استفاده نمایید . این غذا با برنج میل میشود . 

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

بلدرچین ۴ عدد
سبزیجات معطر ۴۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
پیاز ۱عدد
رب انار دو قاشق غذا خوری
رب آلوچه دو قاشق غذاخوری
انار ترش ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه بلدرچین شکم پر ابتدا بلدرچین را پاک کرده کنار بگذارید .

آبلیمو ، نمک و فلفل ، نصف پیاز رنده شده ، روغن زیتون و مقداری رب انار را باهم مخلوط نمایید .

بدنه بلدرچین را با کمک یک قلمو با سس تهیه شده آغشته کنید . بهتر است این کار را یک شب قبل انجام دهید تا بلدرچین به خوبی مزه دار شود . مابقی سس را کنار بگذارید .

در مرحله ی بعد سبزی را بعد از شستن با دستگاه سبزی خورد کن و یا چاقو ریز خورد کنید .

سپس با گردو ی آسیاب شده مخلوط نمایید .

سپس جهت تهیه مواد داخل شکم بلدرچین یک قاشق رب انار ، یک قاشق انار ترش ، یک قاشق رب آلوچه ، نمک و فلفل و پیاز رنده شده را با سبزی و گردو مخلوط کنید .

مواد آماده شده را درون شکم بلدرچین ریخته و شکم آن را با کمک نخ و سوزن بدوزید .

ظرف گودی را جهت تهیه سس انتخاب میکنیم . دو لیوان آب را با سس از قبل آماده شده روی حرارت قرار میدهیم .

برای خوش طعم تر شدن سس بهتر است یک قاشق گردوی آسیاب شده را با مواد مخلوط نمایید .

زمانی که سس به قل زدن افتاد بلدرچین را درون ظرف چیده و درب ظرف را بگذارید .

حرارت را کم کرده تا به آرامی بپزد .

برای خوش عطر تر شدن شکم پر ، ۱۰ دقیقه قبل از اینکه حرارت را خاموش کنید مقداری زعفران دم کرده روی بلدرچین بریزید .