کدو پلو با مرغ طعم دار یک غذای فرنگی بسیار مقوی است که طعم دلچسبی دارد . این غذا با کدو خورشتی تهیه میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
برنج | 1 پیمانه |
ران مرغ | 5 عدد |
پودر سیر | 1 قاشق غذاخوری |
ریحان خشک شده | 1/2 قاشق غذاخوری |
پونه خشک شده | 1/2 قاشق غذاخوری |
کدو خورشتی | 2 عدد |
آب مرغ یا آب ولرم | 1 پیمانه و نیم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه کدو پلو با مرغ طعم دار ابتدا ران مرغ را فیله کرده و درون ظرفی بگذارید.
سپس با نصف قاشق غذاخوری پودر سیر، ریحان خشک، پونه خشک، فلفل قرمز و مقداری نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید.
مرغ را حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا طعم دار شود.
سپس در مقداری روغن سرخ نمایید.
مرغ های سرخ شده را کنار گذاشته و 2 عدد کدو خورشتی را رنده میکنیم.
کدو خورشتی های رنده شده را درون ظرف گودی ریخته، ترجیحا در همان ظرفی که برای سرخ کردن مرغ استفاده کرده اید بریزید تا باقی مانده های مرغ و ادویه طعم بهتری به غذا دهد.
بعد از اینکه کدو را ریختید سپس 1 پیمانه برنج، 2پیمانه آب مرغ یا اب ولرم و مقداری پودر سیر و نمک و فلفل اضافه نمایید.
اجازه دهید آب برنج مانند پخت به روش کته کمی تبخیر شود.
سپس در مرحله آخر مرغ های از قبل سرخ کرده را نیز روی برنج بچینید و برنج را همراه با مرغ دم کنید.
بعد از اینکه مطمئن شدید برنج و مرغ کاملا پخته شده اند غذای شما آماده سرو است.