معرفی کامل بادام زمینی – با رایج ترین نام های آن آشنا شوید: بادام زمینی یکی از خوشمزه ترین تنقلاتی است که هم طرفداران بسیار زیادی دارد و هم برای بدن بسیار مفید و پرخاصیت است. بادام زمینی نام های رایج و متعددی دارد. نام علمی آن، Arachis hypogaea است؛ اما در زبان فارسی نام های دیگری از قبیل پسته شامی و پسته زمینی نیز دارد. بادام زمینی یا پسته شامی در سراسر دنیا طرفداران خاص خودش را دارد. همچنین قطعا شما در ظرف آجیل و تنقلات خود از این بادام خوشمزه استفاده می کنید.
به طور کلی خواص بسیار زیادی برای این آجیل خوشمزه تعریف شده است. پوست بیرونی و ظاهری بادام زمینی، به بادام درختی شباهت زیادی دارد. اما از آنجایی که این بادام ثمره بوته گیاه 40 سانتی متری است، به آن بادام زمینی می گویند. از دیدگاه طب سنتی، پسته شامی دارای طبیعت گرم و تر می باشد. همانطور که میدانید مواد غذایی که طبع گرمی دارند، در طب سنتی از ارزش بسیار بالایی برخوردار هستند. زیرا برای کمک به درمان بسیاری از بیماری ها مفید و موثر می باشند. این آجیل خوشمزه برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها در بدن موثر و مفید است. به همین علت بهتر است تا به بررسی خواص و ویژگی های این آجیل خوشمزه بپردازیم.برای خرید بادام زمینی درجه یک آستانه اشرفیه به بخش محصولات سایت گیلان کشت مراجعه کنید.
بادام زمینی چه خاصیتی دارد؟
بادام زمینی بو داده بهتر است یا خام؟ – آیا خواص بادام زمینی بو داده و خام یکسان است؟
قطعا اگر بخواهید یک نوع آجیل خریداری کنید، نوع بو داده آن را تهیه می کنید. معمولا آجیل های بو داده به دلیل حرارتی که می بینند و مقدار نمکی که به آنها اضافه می شود، خوشمزه تر و دلچسب تر هستند. اما شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که آیا نوع خام و بو داده آجیل ها دارای خواص یکسانی هستند؟ به طور کلی موضوع بحث ما یکی از آجیل های خوشمزه و مقوی یعنی بادام زمینی است. به همین علت می خواهیم به بررسی خواص بادام زمینی بو داده و خام بپردازیم.
بیشتر بخوانید: خواص بادام زمینی برای مردان و زنان
اگر شما جزو طرفداران پروپاقرص بادام زمینی بو داده هستید، باید بگوییم شانس دریافت بسیاری از اسید آمینه های مفید موجود در این آجیل را از دست می دهید. زیرا طی حرارتی که به این آجیل مقوی می دهند تا به اصطلاح بو داده شود، بسیاری از اسید آمینه ها و مواد مغذی موجود در آن از دست می رود. در صورتی که بعضی از این اسید آمینه ها در بادام زمینی باقی بمانند، قدرت جذب بسیار پایینی خواهند داشت و ممکن است به خوبی جذب بدن نشوند.
همچنین کسانی که می خواهند برای لاغری و کاهش وزن از این آجیل خوشمزه استفاده کنند، اگر از نوع بو داده آن میل کنند، ممکن است با نتیجه معکوس مواجه شوند و شاهد چاقی و اضافه ون خود باشند. زیرا نوع بو داده این آجیل دارای مقدار بسیار زیادی نمک است و نمک باعث افزایش وزن می شود. در صورتی که شما باردار هستید، بهتر است تا از نوع بو داده این آجیل استفاده نکنید؛ زیرا نمک زیاد در این آجیل ممکن است مشکلات متعددی در دوران بارداری برای شما و جنین تان به وجود بیاورد.
اگرچه بادام زمینی بو داده بسیار خوشمزه تر از بادام زمینی خام است؛ اما اگر می خواهید بدنتان را از خواص بی شمار این آجیل بهره مند کنید، بهتر است تا نوع خام آن را تهیه و میل کنید. به این ترتیب می توانید بدنتان را از فواید این آجیل بهره مند کرده اید و از بروز بسیاری از مشکلات ناشی از مصرف نمک زیاد جلوگیری خواهید کرد. این موضوع در افرادی که به فشار خون یا قند خون بالا مبتلا هستند، اهمیت بسیار زیادی دارد.
فواید بادام زمینی
همانطور که در بخش قبلی به این موضوع اشاره کردیم، بادام زمینی دارای خواص بسیار زیادی است. زیرا در ترکیبات آن ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیادی وجود دارد. به همین علت باید گفت با مصرف این آجیل خوشمزه، بدن از فواید آن بهره مند می شود. در ادامه به یک سری از ویژگی ها و خواص پسته شامی یا همان بادام زمینی اشاره می کنیم.
بادام زمینی ضد سرطان است
یکی از مهمترین و اصلی ترین خاصیت بادام زمینی، خاصیت ضد سرطانی آن است. این آجیل خوشمزه به دلیل برخورداری از مقادیر بالایی آنتی اکسیدان از بروز انواع سرطان ها در بدن جلوگیری می کند. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این آجیل خوشمزه از رشد بی رویه سلول ها در بدن جلوگیری می کنند و به حفظ سلامت سلول ها کمک می کنند.
خواص بادام زمینی برای قلب
از دیگر ویژگی های مهم این آجیل خوشمزه برای بدن این است که به حفظ سلامت قلب و عروق کمک زیادی می کند. بادام زمینی باعث کمک به تقویت عضلات و ماهیچه های قلب می شود. به همین علت از بروز بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی در بدن جلوگیری می کند. بادام زمینی دارای ترکیباتی است که مانع رسوب چربی در عروق و رگ های بدن می شود. به همین علت خون رسانی به اعضای مختلف بدن به خوبی انجام می شود و قلب در صحت و سلامت وظیفه خودش را انجام می دهد.
بادام زمینی و افسردگی
خوب است تا بدانید بادام زمینی یکی از آجیل های ضد افسردگی به حساب می آید. این آجیل خوشمزه به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه ب، از بروز بیماری ها و اختلالاتی همچون افسردگی جلوگیری می کند. همچنین استفاده از آن باعث افزایش انرژی و نیرو در بدن می شود. به همین علت مانع بروز استرس و اضطراب می شود.
خواص بادام زمینی برای روده
از دیگر ویژگی ها و خواص بادام زمینی کمک به تقویت سیستم گوارشی بدن است. این آجیل پرخاصیت بسیاری از امراض و دردهای معده را از بین می برد و باعث تقویت معده و دستگاه گوارش می شود. خوب است تا بدانید استفاده از پسته شامی باعث برطرف کردن یبوست می شود. به همین علت در عملکرد روده ها نیز تاثیر مثبتی می گذارد و باعث برطرف شدن بسیاری از مشکلات گوارشی می شود.
خواص بادام زمینی برای پوست
همانطور که در جدول ارزش تغذیه ای اشاره کردیم، پسته شامی دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین E است. این ویتامین به حفظ سلامت سلول های پوستی کمک زیادی می کند. خوب است تا بدانید ویتامین ای موجود در بادام زمینی روند پیری پوست را کند می کند و از ایجاد چین و چروک های ریز پوستی نیز جلوگیری می نماید. این ویتامین به حفظ رطوبت، شادابی و جوانی پوست کمک زیادی می کند. به همین علت باید بگوییم مصرف پسته شامی برای کمک به حفظ جوانی و زیبایی پوست بسیار مفید است.
خواص بادام زمینی برای استخوان
در بادام زمینی و