طرز تهیه انار پلو (نار پلو) با مرغ

انار پلو غذای مجلسی

 

بعضی غذاها در مناسبت های ویژه، جلوه ای خاص دارند. غذاهایی که می توانند خاطره های شیرینی را برای ما خلق کنند. هر بار نام آن غذا را می شنویم آن مناسبت خاص و شادی های آن شب خاص هم برای ما تداعی می شود. انار پلو یکی از این غذاها می باشد. غذایی خوش آب و رنگ که اگر در شب یلدا پخته شود، لذت این شب دو چندان خواهد شد. این غذا در میان اهالی خونگرم قزوین و شیراز، محبوبیت فراوان دارد. در مقاله ی گیلان کشت قصد داریم به معرفی این غذای خوش طعم بپردازیم. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج: 4 پیمانه
دانه ی انار: 2 پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
سینه ی مرغ: 3 عدد
چوب دارچین: یک تکه
گشنیز خرد شده: 1 پیمانه و نیم
خلال پسته: نصف پیمانه
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه انار پلو (نار پلو) با مرغ

اگر تا به حال فقط نام انار پلو را شنیده اید و فرصت نکرده اید که آن را درست کنید، حالا وقت رسیده است. اگر می توانید و انار هم در دسترس است، همین حالا شروع کنید. زندگی فرصتی است برای همین تجربه های کوچک و بزرگ. و چه تجربه ای دلچسب تر از آشنایی با طعم های تازه و خاص. مخصوصا اگر آن غذا و آن طعم مربوط به انار پلو باشد.

 

ظرز تهیه انارپلو

 

1-در ابتدای کار، داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. بعد پیاز را چهار قسمت کنید و داخل قابلمه بیندازید. در همین مرحله سینه مرغ ها و چوب دارچین را هم اضافه کنید.

2-پس از مدتی سراغ قابلمه بروید و اگر دیدید سینه مرغ ها خوب پخته شده، آنها را از قابلمه بیرون بیاورید. وقتی سینه مرغ ها خنک شدند، آنها را به صورت مکعبی خرد کنید. همچنین شما می توانید مرغ ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

3-بروید سراغ یکی دیگر از پیازها و آن را نگینی خرد کنید. پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و نرم شود. در همین مرحله سینه مرغ های ریش ریش شده یا مکعبی خرد شده را به همراه دانه های انار، خلال پسته و گشنیز به مواد اضافه کنید. همه ی مواد را خوب با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
4-بعد از 5 دقیقه تفت دادن، تابه را از روی شعله ی گاز بردارید.

5-حالا بروید سراغ پایه ی دیگر انار پلو با مرغ. بله برویم سراغ برنج. برنج را بخیسانید. داخل قابلمه آب و کمی نمک بریزید و بگذارید که آب داخل آن بجوشد. هنگامی که آب داخل قابلمه به جوش آمد، برنج را داخل قابلمه بریزید.

6-پس از چند دقیقه بروید سراغ برنج ها و آنها را امتحان کنید. اگر کناره های برنج پخته شده بود و مغز برنج کمی سفت بود، یعنی برنج شما آماده است. وقت آن است که برنج را آبکش کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، آن را کنار بگذارید.

7-قابلمه را روی حرارت بگذارید و کف قابلمه روغن بریزید. برای ته دیگ این غذا می توانید از نان نازک یا سیب زمینی استفاده کنید.

8-حالا وقت لایه لایه چیدن است. یک لایه برنج در قابلمه بریزید و یک لایه از مواد حاوی انار و مرغ و … این لایه لایه گذاشتن ها را آنقدر ادامه دهید تا برنج و مواد انار پلو تمام شوند. در قابلمه را بگذارید. در آغاز حرارت را کمی زیاد کنید. چون بهتر است در همان آغاز بخار داخل قابلمه ی برنج بپیچد. پس از آن، حرارت را کم کنید. بهتر است برای جلوگیری از سوختن ته دیگ از شعله پخش کن استفاده کنید.

9-تقریبا پس از 45 دقیقه انار پلو آماده خواهد شد.

انار پلو از آن غذاهایی است که حتی بدون تزئین هم پر از زیبایی و نقش و نگار است. اما شما می توانید با سلیقه ی منحصر به فردتان این غذای زیبا را زیباتر کنید. برای تزئین می توانید از پلوی زعفرانی، خلال پسته و دانه های انار استفاده کنید. این غذای خوشمزه و خوش رنگ و رو نوش جانتان.

 

کلام آخر:

در این مقاله به معرفی انارپلو خوش طعم که ماده اصلی آن برنج ایرانی می باشد. برای تهیه ی انارپلو می توانید با خرید برنج ایرانی از طریق فروشگاه اینترنتی گیلان کشت،به طعم بهتر غذا کمک کنید. همچنین در صورتی که تمایل به یادگیری طرز تهیه ی غذاهای ایرانی بیشتری دارید، با وبسایت گیلان کشت همراه باشید.