آلو فسنجان یک غذای اصیل گیلانی است که طعم فوق العاده این غذا زبانزد افرادی است که این غذا را یکبار میل کردند .

 پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

مواد لازم :

گردو  ۵۰۰ گرم
مرغ  ۴ تکه
آلو  ۲۰۰ گرم
رب انار  ۲ قاشق غذاخوری
رب آلوچه  ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورشت آلو فسنجان :

جهت تهیه خورشت آلو فسنجان ابتدا گردو را آسیاب کرده و با مقداری آب سرد و رب انار روی حرارت قرار دهید.

پیاز را رنده کرده و به گردو های در حال جوش اضافه کنید . بعد از ۵ دقیقه تکه های مرغ را اضافه نمایید .

در این مرحله بعد از اضافه کردن رب آلوچه  حرارت را خیلی کم بگذارید و اجازه دهید خورشت روغن پس بدهد .

بعد از اینکه خورشت روغن پس داد آلو ها را در خورشت میچینیم و درب قابلمه را کج میگذاریم . توجه کنید که در این مرحله خورشت را زیاد هم نزنید تا آلو ها له نشوند . در صورت تمایل آلو ها را با رب آلوچه در خورشت بریزید . این کار طعم بسیار لذیذ تری به غذا میدهد .

خورشت شما بعد از نیم ساعت آماده سرو است .

 

نکات طلایی پخت بهتر خورشت آلو فسنجان :

در این غذا بجای مرغ میتوانید از گوشت استفاده کنید .

میزان ترشی و شیرینی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد .

اگر فسنجان شیرین دوست دارید از رب انار کمتری استفاده کنید .

اگر در مرحله آخر متوجه ترشی غذا شدید مقداری شکر به خورشت اضافه نمایید .

انداختن یک تکه چوب دارچین در مرحله اول عطر بسیار عالی به غذای شما میدهد .