آلو فسنجان یک غذای اصیل گیلانی است که طعم فوق العاده این غذا زبانزد افرادی است که این غذا را یکبار میل کردند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
گردو | 500 گرم |
مرغ | 4 تکه |
آلو | 200 گرم |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
رب آلوچه | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت آلو فسنجان:
جهت تهیه خورشت آلو فسنجان ابتدا گردو را آسیاب کرده و با مقداری آب سرد و رب انار روی حرارت قرار دهید.
پیاز را رنده کرده و به گردو های در حال جوش اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه تکه های مرغ را اضافه نمایید.
در این مرحله بعد از اضافه کردن رب آلوچه حرارت را خیلی کم بگذارید و اجازه دهید خورشت روغن پس بدهد.
بعد از اینکه خورشت روغن پس داد آلو ها را در خورشت میچینیم و درب قابلمه را کج میگذاریم.
توجه کنید که در این مرحله خورشت را زیاد هم نزنید تا آلو ها له نشوند.
در صورت تمایل آلو ها را با رب آلوچه در خورشت بریزید . این کار طعم بسیار لذیذ تری به غذا میدهد.
خورشت شما بعد از نیم ساعت آماده سرو است.
نکات طلایی پخت بهتر خورشت آلو فسنجان:
در این غذا بجای مرغ میتوانید از گوشت استفاده کنید.
میزان ترشی و شیرینی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد.
اگر فسنجان شیرین دوست دارید از رب انار کمتری استفاده کنید.
اگر در مرحله آخر متوجه ترشی غذا شدید مقداری شکر به خورشت اضافه نمایید.
انداختن یک تکه چوب دارچین در مرحله اول عطر بسیار عالی به غذای شما میدهد.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده شده که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.