طرز تهیه خورشت آلو فسنجان

آلو فسنجان یک غذای اصیل گیلانی است که طعم فوق العاده این غذا زبانزد افرادی است که این غذا را یکبار میل کردند .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به سایت ما سر بزنید.
مواد لازم :
گردو | ۵۰۰ گرم |
مرغ | ۴ تکه |
آلو | ۲۰۰ گرم |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
رب آلوچه | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت آلو فسنجان :
جهت تهیه خورشت آلو فسنجان ابتدا گردو را آسیاب کرده و با مقداری آب سرد و رب انار روی حرارت قرار دهید.
پیاز را رنده کرده و به گردو های در حال جوش اضافه کنید . بعد از ۵ دقیقه تکه های مرغ را اضافه نمایید .
در این مرحله بعد از اضافه کردن رب آلوچه حرارت را خیلی کم بگذارید و اجازه دهید خورشت روغن پس بدهد .
بعد از اینکه خورشت روغن پس داد آلو ها را در خورشت میچینیم و درب قابلمه را کج میگذاریم . توجه کنید که در این مرحله خورشت را زیاد هم نزنید تا آلو ها له نشوند . در صورت تمایل آلو ها را با رب آلوچه در خورشت بریزید . این کار طعم بسیار لذیذ تری به غذا میدهد .
خورشت شما بعد از نیم ساعت آماده سرو است .
نکات طلایی پخت بهتر خورشت آلو فسنجان :
در این غذا بجای مرغ میتوانید از گوشت استفاده کنید .
میزان ترشی و شیرینی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد .
اگر فسنجان شیرین دوست دارید از رب انار کمتری استفاده کنید .
اگر در مرحله آخر متوجه ترشی غذا شدید مقداری شکر به خورشت اضافه نمایید .
انداختن یک تکه چوب دارچین در مرحله اول عطر بسیار عالی به غذای شما میدهد .
کلام آخر
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده شده که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره