معرفی کامل بادام زمینی – با رایج ترین نام های آن آشنا شوید: بادام زمینی یکی از خوشمزه ترین تنقلاتی است که هم طرفداران بسیار زیادی دارد و هم برای بدن بسیار مفید و پرخاصیت است. بادام زمینی نام های رایج و متعددی دارد. نام علمی آن، Arachis hypogaea است؛ اما در زبان فارسی نام های دیگری از قبیل پسته شامی و پسته زمینی نیز دارد. بادام زمینی یا پسته شامی در سراسر دنیا طرفداران خاص خودش را دارد. همچنین قطعا شما در ظرف آجیل و تنقلات خود از این بادام خوشمزه استفاده می کنید.

به طور کلی خواص بسیار زیادی برای این آجیل خوشمزه تعریف شده است. پوست بیرونی و ظاهری بادام زمینی، به بادام درختی شباهت زیادی دارد. اما از آنجایی که این بادام ثمره بوته گیاه ۴۰ سانتی متری است، به آن بادام زمینی می گویند. از دیدگاه طب سنتی، پسته شامی دارای طبیعت گرم و تر می باشد. همانطور که میدانید مواد غذایی که طبع گرمی دارند، در طب سنتی از ارزش بسیار بالایی برخوردار هستند. زیرا برای کمک به درمان بسیاری از بیماری ها مفید و موثر می باشند. این آجیل خوشمزه برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها در بدن موثر و مفید است. به همین علت بهتر است تا به بررسی خواص و ویژگی های این آجیل خوشمزه بپردازیم.

 

بادام زمینی دارای خواص بسیار زیادی است

 

بررسی ارزش غذایی بادام زمینی

 

همانطور که در بخش قبلی نیز به این موضوع اشاره کردیم، بادام زمینی یا پسته شامی، یک آجیل بسیار خوشمزه و مقوی به حساب می آید. اما آیا میدانید چه ویتامین ها، مواد معدنی، مواد مغذی و املاحی در این آجیل وجود دارد؟ در جدول زیر ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی را مورد بررسی قرار می دهیم.

 

ترکیباتمقدار در هر ۱۰۰ گرم
ویتامین ب۱۰٫۶ میلی گرم
ویتامین ب۲۰٫۳ میلی گرم
ویتامین ب۳۱۲٫۹ میلی گرم
ویتامین ب۵۱٫۸ میلی گرم
ویتامین ب۶۰٫۳ میلی گرم
ویتامین ب۹۲۴۶ میلی گرم
ویتامین E۶٫۶ میلی گرم
کلسیم۶۲ میلی گرم
آهن۲ میلی گرم
منیزیم۱۸۴ میلی گرم
منگنز۲٫۰ میلی گرم
پتاسیم۳۳۲ میلی گرم
روی۳٫۳ میلی گرم
فسفر۳۳۶ میلی گرم

 

 

با توجه ویتامین ها و مواد معدنی مهم و ضروری که در این آجیل خوشمزه وجود دارد، می توان گفت بادام زمینی جزو پرخاصیت ترین ها و مقوی ترین ها به حساب می آید. به همین علت بهتر است تا در ادامه به بررسی خواص شگفت انگیز آن برای بدن بپردازیم.

 

 

با خواص شگفت انگیز بادام زمینی برای بدن آشنا شوید

 

همانطور که در بخش قبلی به این موضوع اشاره کردیم، بادام زمینی دارای خواص بسیار زیادی است. زیرا در ترکیبات آن ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیادی وجود دارد. به همین علت باید گفت با مصرف این آجیل خوشمزه، بدن از فواید آن بهره مند می شود. در ادامه به یک سری از ویژگی ها و خواص پسته شامی یا همان بادام زمینی اشاره می کنیم.

 

 

• بادام زمینی ضد سرطان است

 

یکی از مهمترین و اصلی ترین ویژگی های بادام زمینی خاصیت ضد سرطانی آن است. این آجیل خوشمزه به دلیل برخورداری از مقادیر بالایی آنتی اکسیدان از بروز انواع سرطان ها در بدن جلوگیری می کند. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این آجیل خوشمزه از رشد بی رویه سلول ها در بدن جلوگیری می کنند و به حفظ سلامت سلول ها کمک می کنند.

 

 

• بادام زمینی برای قلب و عروق مفید است

 

از دیگر ویژگی های مهم این آجیل خوشمزه برای بدن این است که به حفظ سلامت قلب و عروق کمک زیادی می کند. بادام زمینی باعث کمک به تقویت عضلات و ماهیچه های قلب می شود. به همین علت از بروز بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی در بدن جلوگیری می کند. بادام زمینی دارای ترکیباتی است که مانع رسوب چربی در عروق و رگ های بدن می شود. به همین علت خون رسانی به اعضای مختلف بدن به خوبی انجام می شود و قلب در صحت و سلامت وظیفه خودش را انجام می دهد.

 

 

 

• بادام زمینی ضد استرس و ضد افسردگی است

 

خوب است تا بدانید بادام زمینی یکی از آجیل های ضد افسردگی به حساب می آید. این آجیل خوشمزه به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های گروه ب، از بروز بیماری ها و اختلالاتی همچون افسردگی جلوگیری می کند. همچنین استفاده از آن باعث افزایش انرژی و نیرو در بدن می شود. به همین علت مانع بروز استرس و اضطراب می شود.

 

 

• بادام زمینی باعث تقویت سیستم گوارشی بدن می شود

 

از دیگر ویژگی ها و خواص بادام زمینی کمک به تقویت سیستم گوارشی بدن است. این آجیل پرخاصیت بسیاری از امراض و دردهای معده را از بین می برد و باعث تقویت معده و دستگاه گوارش می شود. خوب است تا بدانید استفاده از پسته شامی باعث برطرف کردن یبوست می شود. به همین علت در عملکرد روده ها نیز تاثیر مثبتی می گذارد و باعث برطرف شدن بسیاری از مشکلات گوارشی می شود.

 

 

• بادام زمینی برای کمک به جوانی، زیبایی و شادابی پوست

 

همانطور که در جدول ارزش تغذیه ای اشاره کردیم، پسته شامی دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین E است. این ویتامین به حفظ سلامت سلول های پوستی کمک زیادی می کند. خوب است تا بدانید ویتامین ای موجود در بادام زمینی روند پیری پوست را کند می کند و از ایجاد چین و چروک های ریز پوستی نیز جلوگیری می نماید. این ویتامین به حفظ رطوبت، شادابی و جوانی پوست کمک زیادی می کند. به همین علت باید بگوییم مصرف پسته شامی برای کمک به حفظ جوانی و زیبایی پوست بسیار مفید است.

 

 

بادام زمینی خام خواص بیشتری برای بدن دارد

 

 

• بادام زمینی برای کمک به حفظ سلامت استخوان ها

 

در بادام زمینی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی وجود دارد. کلسیم موجود در این آجیل، باعث کمک به حفظ سلامت استخوان های بدن می شود. کلسیم موجود در بادام زمینی باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از بروز مشکلاتی همچون پوکی استخوان می شود. اگر مصرف این آجیل خوشمزه و مقوی را برای کودکان و نوجوانان، ضروری بدانید قطعا استخوان های آنها محکم و مقاوم می شود. زیرا آنها در سن رشد قرار دارند و بدنشان بیشتر از قبل به ویتامین ها و مواد معدنی مهم نیاز دارد. ویتامین های موجود در این آجیل، به رشد و استحکام استخوان های بدن کمک می کند.

 

 

• بادام زمینی از بروز عفونت جلوگیری می کند

 

یکی دیگر از ویژگی ها و خواص بادام زمینی، پیشگیری از ابتلا به عفونت است. همانطور که میدانید عفونت یکی از مشکلات بسیار رایج برای بدن انسان است. ممکن است اندام های مختلف بدن دچار عفونت و یا هر بیماری ویروسی دیگری شوند. برای جلوگیری از این اتفاق شما می توانید بادام زمینی استفاده کنید؛ زیرا ضد عفونت است. حتما به خوبی میدانید که داروهای آنتی بیوتیک دارای عوارض و پیامدهای بسیار زیادی برای بدن هستند. همانطور که از نامش پیداست، آنتی بیوتیک به معنای ضد زندگی است! بنابراین بهتر است تا از بروز عفونت های مزمن در بدن جلوگیری کرد و اجازه بروز آنها در بدن را نداد. استفاده از بادام زمینی می تواند بدن را از ابتلا به بسیاری از بیماری های عفونی و ویروسی در امان نگه دارد.

 

 

 

• بادام زمینی برای تامین ویتامین ب مورد نیاز بدن

 

اگر بدنتان با کمبود ویتامین های گروه ب مواجه است، از بادام زمینی استفاده کنید. این آجیل خوشمزه منبع غنی از انواع ویتامین های گروه ب به حساب می آید. به همین علت می توان گفت استفاده از آن کمبود ویتامین ب را در بدن جبران می کند. ویتامین ب یکی از ویتامین های بسیار ضروری برای بدن است که نقش موثری در سلامت اندام های بدن دارد. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و باعث حفظ سلامت اندام ها و ارگان های بدن می شود. همچنین در صورتی که ویتامین ب مورد نیاز بدن تامین شود، از بروز بسیاری از مشکلات رایج برای موها مثل وز شدن مو، موخوره، ریزش مو و… جلوگیری می شود. زیرا اکثر این مشکلات به دلیل عدم رطوبت کافی در مو اتفاق می افتد. ویتامین ب جذب رطوبت را در پوست و مو افزایش می دهد و مانع خشک شدن مو می شود. به همین علت می توان گفت برای حفظ سلامت موها بسیار مناسب است. از آنجایی که در پسته شامی انواع ویتامین های گروه ب وجود دارد، مصرف آن باعث بهره مند شدن بدن از خواص این ویتامین ها می شود. بنابراین در صورتی که بدنتان با کمبود ویتامین های گروه ب روبرو است از این آجیل خوشمزه زیاد استفاده کنید.

 

• بادام زمینی برای پیشگیری از آلزایمر

 

خوب است تا بدانید بادام زمینی دارای خواص شگفت انگیز دیگری همچون پیشگیری از آلزایمر می باشد. مغز انسان تمایل زیادی به تنبلی کردن دارد. در نتیجه اگر انسان آموزش و یادگیری را کنار بگذارد، به مرور زمان مغزش به حالت خنثی و راکد در می آید. این موضوع در نهایت به آلزایمر ختم می شود. پسته شامی از راکد شدن سلول های مغزی و ابتلا به آلزایمر جلوگیری می کند.

 

• بادام زمینی برای جلوگیری از ابتلا به کبد چرب

 

شاید برایتان جالب باشد تا بدانید مصرف بادام زمینی از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می کند. املاح و ویتامین های موجود در این آجیل مقوی از رسوب چربی در بدن جلوگیری می کنند و باعث کمک به بهبود عملکرد کبد در بدن می شوند. همانطور که میدانید کبد چرب یکی از مشکلات بسیار جدی برای بدن است. ابتلا به کبد چرب در بدن مشکلات و بیماری های بسیار زیادی را به همراه دارد.

 

 

 

در مورد خواص بادام زمینی برای دوران قبل و بعد و حین بارداری بیشتر بدانید

 

آیا میدانستید بادام زمینی یک آجیل بسیار مقوی و خوشمزه برای دوران بارداری است؟ کسانی که قصد بارداری دارند، باید بدنشان را به خوبی تقویت کنند تا بدنشان آمادگی کامل برای بارداری را داشته باشد. بعضی از افراد به دلیل کمبود بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی، دیر یا سخت باردار می شوند. البته این موضوع دلایل متعددی دارد اما یکی از دلایلش، کمبود ویتامین و مواد معدنی است. کسانی که سخت باردار می شوند، بادام زمینی بخورند. این آجیل خوشمزه و مقوی باعث کمک به تقویت نیروی جنسی و تقویت تخمک می شود. زیرا همانطور که در بخش اول به این موضوع اشاره کردیم، بادام زمینی دارای مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی است که به تقویت عمومی بدن کمک می کند. همچنین دارای طبیعت گرم و تر می باشد. بنابراین استفاده از این آجیل خوشمزه تاثیر مثبتی بر بالا بردن سطح آمادگی بدن برای بارداری دارد.

 

زمانی که باردار شدید، باز هم می توانید به مصرف این آجیل خوشمزه ادامه دهید؛ زیرا این آجیل برای دوران بارداری مفید است و به بدن فواید بسیار زیادی را می رساند. استفاده از بادام زمینی در دوران بارداری باعث می شود تا بدنتان به خوبی تقویت شود و از بروز بسیاری از بیماری های مختلف در بدن شما جلوگیری می کند. همچنین به وزن گیری و رشد بهتر جنین کمک زیادی می کند. بنابراین شما با استفاده از این آجیل مقوی در دوران بارداری هم به بدن خود و هم به بدن جنین تان منفعت بسیار زیادی می رسانید.

 

یکی از اصلی ترین دغدغه مادران بعد از زایمان، کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام است. شاید برایتان جالب باشد تا بدانی پس از زایمان، مصرف بادام زمینی برای کاهش وزن بسیار موثر است. این آجیل خوشمزه دارای فیبرهای بسیار زیادی است که هر کدام از آنها برای بدن فواید بسیار زیادی دارند. همچنین این آجیل خوشمزه متابولیسم را در بدن تنظیم می کند و باعث رسیدن به زیبایی و لاغری اندام بعد از زایمان می شود. همچنین خوب است تا بدانید مصرف بادام زمینی بعد از زایمان، به ازدیاد شیر مادر کمک زیادی می کند. بنابراین شما می توانید قبل از بارداری، حین بارداری و پس از زایمان از این آجیل مقوی و خوشمزه استفاده کنید و از خواص بی نظیر آن برای بدن بهره مند شوید.

 

 

بادام زمینی به لاغری و کاهش وزن کمک می کند

 

چرا بادام زمینی به لاغری و کاهش وزن کمک می کند؟

 

شاید بارها و بارها شنیده باشید که بادام زمینی برای لاغری و کاهش وزن بسیار مناسب است. اما آیا می دانید چرا؟ یکی از شایع ترین مشکلاتی که مردم در سراسر دنیا با آن دست و پنجه نرم می کنند، چاقی و اضافه وزن است. قطعا جمع شدن چربی های اضافه در ناحیه شکم و پهلو اصلا خوشایند نیست و علاوه بر ایجاد اختلال در زیبایی اندام، باعث ابتلا به بیماری های مختلفی نیز می شود.
طبق تحقیقات انجام شده، بادام زمینی تاثیر بسیار زیادی بر لاغری و کاهش وزن می گذارد. شاید کمی متعجب شوید! زیرا پسته شامی دارای مقدار زیادی چربی است. اما خوب است تا بدانید چربی های این آجیل خوشمزه و مقوی جزو چربی های اشباع شده هستند. به همین علت تاثیر منفی بر بدن نمی گذارند و باعث چاقی و اضافه وزن نمی شوند. خوب است تا در مورد رابطه لاغری و مصرف بادام زمینی یک سری اطلاعات علمی و اثبات شده در اختیارتان قرار دهیم.

 

از آنجایی که این آجیل مقوی کالری بالایی دارد، پس از مصرف آن احساس سیری می کنید و به همین علت اشتهای کاذب شما از بین می رود. بنابراین میل به خورد بسیاری از شیرینی جات و مواد خوراکی مضر در بدن شما از بین می رود. اما این کالری بالا باعث اضافه وزن شما نمی شود؛ زیرا بادام زمینی دارای مقادیر قابل توجهی فیبر است و به راحتی در بدن هضم می شود. پس از این بابت جای نگرانی وجود ندارد.
در بادام زمینی مقدار قابل توجهی پروتئین وجود دارد. همانطور که میدانید پروتئین به عضله سازی و افزایش حجم ماهیچه های بدن کمک زیادی می کند. به همین علت می توان گفت کالری دریافتی از این آجیل، به عضله سازی کمک می کند، نه چربی سازی! همچنین باید به این موضوع اشاره کنیم که ممکن است در هنگام جویدن این آجیل، بسیاری از تکه های آن به خوبی خرد نشوند. به همین علت دستگاه گوارش قادر به هضم آن نخواهد بود و این موضوع باعث می شود تا بسیاری از کالری که شما با مصرف پسته شامی دریافت می کنید، از بدن دفع شود.

 

 

 

 

 

بادام زمینی بو داده بهتر است یا خام؟ – آیا خواص بادام زمینی بو داده و خام یکسان است؟

 

قطعا اگر بخواهید یک نوع آجیل خریداری کنید، نوع بو داده آن را تهیه می کنید. معمولا آجیل های بو داده به دلیل حرارتی که می بینند و مقدار نمکی که به آنها اضافه می شود، خوشمزه تر و دلچسب تر هستند. اما شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که آیا نوع خام و بو داده آجیل ها دارای خواص یکسانی هستند؟ به طور کلی موضوع بحث ما یکی از آجیل های خوشمزه و مقوی یعنی بادام زمینی است. به همین علت می خواهیم به بررسی خواص بادام زمینی بو داده و خام بپردازیم.

 

اگر شما جزو طرفداران پروپاقرص بادام زمینی بو داده هستید، باید بگوییم شانس دریافت بسیاری از اسید آمینه های مفید موجود در این آجیل را از دست می دهید. زیرا طی حرارتی که به این آجیل مقوی می دهند تا به اصطلاح بو داده شود، بسیاری از اسید آمینه ها و مواد مغذی موجود در آن از دست می رود. در صورتی که بعضی از این اسید آمینه ها در بادام زمینی باقی بمانند، قدرت جذب بسیار پایینی خواهند داشت و ممکن است به خوبی جذب بدن نشوند.

 

همچنین کسانی که می خواهند برای لاغری و کاهش وزن از این آجیل خوشمزه استفاده کنند، اگر از نوع بو داده آن میل کنند، ممکن است با نتیجه معکوس مواجه شوند و شاهد چاقی و اضافه ون خود باشند. زیرا نوع بو داده این آجیل دارای مقدار بسیار زیادی نمک است و نمک باعث افزایش وزن می شود. در صورتی که شما باردار هستید، بهتر است تا از نوع بو داده این آجیل استفاده نکنید؛ زیرا نمک زیاد در این آجیل ممکن است مشکلات متعددی در دوران بارداری برای شما و جنین تان به وجود بیاورد.

 

اگرچه بادام زمینی بو داده بسیار خوشمزه تر از بادام زمینی خام است؛ اما اگر می خواهید بدنتان را از خواص بی شمار این آجیل بهره مند کنید، بهتر است تا نوع خام آن را تهیه و میل کنید. به این ترتیب می توانید بدنتان را از فواید این آجیل بهره مند کرده اید و از بروز بسیاری از مشکلات ناشی از مصرف نمک زیاد جلوگیری خواهید کرد. این موضوع در افرادی که به فشار خون یا قند خون بالا مبتلا هستند، اهمیت بسیار زیادی دارد.

 

 

 

چرا بعضی از افراد به بادام زمینی حساسیت دارند؟

 

حتما مطالب مختلفی در خصوص حساسیت زا بودن بادام زمینی شنیده اید. اما آیا می دانید این آجیل برای چه کسانی حساسیت زا است و یا چه کسانی نباید آن را مصرف کنند؟ خوب است تا بدانید به طور کلی بیش از ۲۵ الی ۴۰ درصد افراد به بادام زمینی حساسیت دارند. به طور کلی بعضی از افراد به ترکیبات طبیعی موجود در آجیل ها حساسیت دارند و پس از مصرف آنها با واکنش های آلرژیک روبرو می شوند. این افراد بیشتر کسانی هستند که از مشکلات پوستی و اگزمای پوستی رنج می برند. به همین علت بهتر است تا از این آجیل استفاده نکنند.
در حالت کلی هنوز به طور دقیق مشخص نشده که چرا بعضی از افراد به بادام زمینی یا سایر آجیل ها حساسیت دارند. اما دقیق ترین علتی که می توان برای آن مشخص کرد، وجود اختلال در سیستم ایمنی بدن است. سیستم دفاعی بدن پروتئین موجود در این بادام خوشمزه را به اشتباه یک ماده مضر تشخیص می دهد و نسبت به دریافت این ماده واکنش نشان می دهد. به همین علت واکنش های آلرژیک در بدن بروز پیدا می کند.

 

 

 

بادام زمینی خوب و مرغوب را از کجا بخریم؟

 

حال که متوجه ارزش غذایی بالای بادام زمینی شدید، بهتر است به شما گیلان کشت را معرفی کنیم تا بهترین و مرغوب ترین نوع بادام زمینی را از اینجا خریداری کنید. گیلان کشت همان مجموعه ای است که سلامت مشتریان خود را در راس و مبنای کار قرار داده است. هدف اصلی مجموعه حرفه ای گیلان کشت، ارائه بهترین و مرغوب ترین محصولات خوراکی به مردم است. زیرا سلامتی گرانبهاترین دارایی هر انسانی است و گیلان کشت برای این دارایی مهم، ارزش زیادی قائل است. شما می توانید انواع بادام زمینی بو داده و خام را با بهترین قیمت از سایت ما خریداری کنید و از خواص بی نظیر آن برای بدن بهره مند شوید. کلیه محصولات خوراکی که در گیلان کشت به فروش می رسد، ارگانیک و طبیعی و بدون مواد نگهدارنده یا مضر است.