
هم کره بادام زمینی بسیار خوشمزه است و هم نوتلا. حالا فکر کنید این دو ماده ی خوشمزه با یکدیگر ترکیب شوند. چه شود؟ کره بادام زمینی با نوتلا، یک طعم دلچسب و دلپذیر است و گزینه ی مناسبی برای وعده ی صبحانه یا عصرانه می باشد.
در این مقاله قرار است به طرز تهیه ی این خوراکی جذاب، یعنی کره بادام زمینی با نوتلا بپردازیم.همچنین شما می توانید برای خرید محصولات دیگر مانند خرید کره بادام زمینی ، خرید برنج ، خرید عسل و … به سایت گیلان کشت مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید: تشخیص عسل طبیعی
مواد لازم
کره بادام زمینی: نصف فنجان
نوتلا: نصف فنجان
شیر: یک سوم فنجان
پودر نارگیل: 1 قاشق چایخوری
موز: 1 عدد
خرما بدون هسته: 3 عدد
بیسکویت ساقه طلایی: 1 عدد
بیشتر بخوانید: تشخیص روغن زیتون اصل
طرز تهیه کره بادام زمینی با نوتلا
حالا وقت آماده کردن کره بادام زمینی با نوتلا است. برای این منظور بهتر است آرام آرام مراحل زیر را انجام دهید:
- اول بروید سراغ موز و آن را حلقه حلقه برش دهید. سپس حلقه های موز را با پشت چنگال، کاملا نرم و له کنید.
- بیسکویت ساقه طلایی را نیز کاملا خرد نمایید و کنار بگذارید.
- پوست خرماها را بگیرید و آنها را کاملا له نمایید.
- حالا وقت ترکیب این مواد است. موز، خرما و بیسکویت خرد شده را همراه با پودر نارگیل کاملا هم بزنید. در صورتی که گوشتکوب برقی یا غذاساز در دسترس شما می باشد، می توانید جهت یکدستی بهتر مواد، از این وسایل استفاده کنید.
- حالا کره بادام زمینی و نوتلا را روی حرارت بگذارید و با استفاده از روش بن ماری آنها را گرم کنید.
- کره بادام زمینی و نوتلا را خوب هم بزنید. هر وقت که این مواد مقداری شل شدند، شیر را اضافه نمایید و دوباره هم بزنید.
- حالا نوبت اضافه کردن مخلوط موز، خرما و بیسکویت است. این مواد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد بافت کاملا یکدستی پیدا کنند.
- حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی سرد شود. نوش جانتان.
برای استعلام قیمت دیگر محصولات گیلان کشت و خرید برنج، سبوس برنج، خرید چای سیاه و … به سایت مورد نظر مراجعه کنید.