
میان وعده های ساده با طعم هایی متفاوت و خوشمزه، از جمله خوراکی هایی است که می تواند حسابی هیجان انگیز باشد. این بار به سراغ یک میان وعده یا صبحانه رفته ایم که فقط کافیست آن را یک بار امتحان کنید. کاپ کیک با کره بادام زمینی یک میان وعده جذاب است. مخصوصا اگر عاشق کره بادام زمینی باشید.
در این مقاله از طرز پخت کاپ کیک با کره بادام زمینی خواهیم گفت.
مواد لازم
آرد: یک و سه چهارم لیوان
شکر: 1 لیوان
شیر: نصف لیوان
کره بادام زمینی: یک چهارم لیوان
کره: نصف لیوان
موز: 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کاپ کیک با کره بادام زمینی
برویم و آرام آرام مشغول درست کردن کاپ کیک با کره بادام زمینی شویم.
- نکته ی بسیار مهمی که باید به خاطر بسپارید این است که مواد اولیه را تقریبا یک ساعت قبل از کار از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط نزدیک شوند.
- فر را روی 180 درجه ی سانتی گراد تنظیم نمایید تا گرم شود.
- حالا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کره را همراه با وانیل و شکر خوب هم بزنید. سپس کره بادام زمینی را اضافه کنید و هم بزنید.
- در این مرحله نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها می باشد. تخم مرغ ها را خوب با مواد مخلوط کنید.
- حالا بروید سراغ موزها. نکته ی مهم این است که سعی کنید از موزهای رسیده و حتی لک دار استفاده کنید. زیرا این موزها عطر و طعم بهتری دارند. موزها را خوب له کنید و داخل کاسه بریزید.
- وقت اضافه کردن شیر، آرد، بکینگ پودر و نمک است. آرد را الک کنید و آرام آرام به مواد اضافه کنید و همراه با آن شیر را هم بیفزاید و خوب هم بزنید. مواد را به اندازه ای هم بزنید که کاملا یکدست شوند.
- قالب مورد نظر را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی خوب بپوشانید.
- مایه کاپ کیک را داخل قالب بریزید. به طوری که دو سوم قالب را پر کند. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید.
- کاپ کیک با کره بادام زمینی شما آماده است. نوش جان.