
اگر می خواهید یک شیرینی با طعم متفاوت و بسیار خوشمزه نوش جان کنید، پیشنهاد ما به شما کوکی کره بادام زمینی است. یک خوراکی خوشمزه و بسیار ساده.
می توانید با این دستور پخت، همین حالا اقدام به پخت کوکی کره بادام زمینی نمایید.
مواد لازم
کره بادام زمینی: 55 گرم
آرد: 140 گرم
کره: 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 1 عدد
بکینگ پودر و وانیل: هر کدام نصف قاشق چایخوری
شکر قهوه ای: 100 گرم
شکر: 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی
برویم سراغ پخت آسان و هیجان انگیز کوکی کره بادام زمینی.
- بهتر است کار را با روشن کردن فر آغاز نمایید. فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
- کره بادام زمینی را همراه با کره ساده داخل کاسه بریزید و با همزن، هم بزنید. بهتر است برای این کار از دور تند همزن استفاده کنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا مواد به صورت پفکی و سبک در بیایند.
- حالا بروید سراغ تخم مرغ. در این مرحله یک عدد تخم مرغ را همراه با شکر قهوه ای و وانیل به کاسه اضافه کنید. مواد را با همزن آنقدر هم بزنید تا سبک شوند.
- آرد را دو بار الک کنید و همراه با بکینگ پودر به سایر مواد اضافه نمایید. توجه داشته باشید که باید آرد را آرام آرام به مواد اضافه نمایید. این کار باعث می شود که خمیر شما سفت نشود و بافت مناسبی داشته باشد.
- پس از آماده شدن مایه کوکی، این مایه را 15 الی 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند.
- حالا بروید سراغ سینی فر و با کاغذ روغنی، کف سینی را پوشش دهید.
- مایه کوکی را از یخچال بیرون بیاورید. به اندازه یک گردو از این مایه را جدا کرده و کف دستتان گرد کنید و آن را در شکر ساده بغلطانید.
- همه ی کوکی ها را به همین ترتیب آماده کنید و در سینی بچینید. سینی را به مدت 12 الی 15 دقیقه درون فر بگذارید.
- به منظور طلایی شدن کوکی کره بادام زمینی، می توانید گریل را به مدت چند دقیقه روشن کنید.
- کوکی کره بادام زمینی شما آماده است. این کوکی های خوشمزه را پس از خنک شدن، نوش جان کنید.