
اگر از شیرینی های همیشگی و تکراری خسته شده اید و به دنبال یک طعم تازه اما بسیار خوشمزه می گردید، می توانید همین حالا دست به کار شوید. بله می توانید همین حالا با ما همراه شوید و مشغول پخت شیرینی کره بادام زمینی شوید.
در این مقاله قرار است گام به گام به تهیه شیرینی کره بادام زمینی بپردازیم.
مواد لازم
آرد: یک و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر و عصاره وانیل: هر کدام یک قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
کره بادام زمینی نرم: 1 پیمانه
بادام زمینی خرد شده: نصف پیمانه
کره ی بادام زمینی کرانچی: 1 پیمانه
کره: نصف پیمانه
شکر قهوه ای: 1 پیمانه
طرز تهیه شیرینی کره بادام زمینی
برویم سراغ پخت شیرین و ساده ی شیرینی کره بادام زمینی.
- ظرف مناسبی بردارید و آرد را در ظرف بریزید.
- حالا بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در یک ظرف دیگر، کره بادام زمینی، عصاره وانیل، شکر قهوه ای و کره ساده را اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی تقریبا 3 دقیقه خوب هم بزنید.
- وقتی مواد کاملا نرم شدند، تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره همه مواد را به مدت 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کنند.
- وقت اضافه کردن آرد به خمیر است. در این مرحله لازم است که درجه ی همزن را روی کمترین درجه تنظیم نمایید و آرام آرام آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
- نوبتی هم باشد، نوبت بادام زمینی خرد شده و بادام زمینی کرانچی است. نزدیک به یک دقیقه همه مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
- بروید سراغ سینی فر و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا با یک قاشق توپی خمیرها را با فاصله در سینی بچینید. خیلی آرام و با استفاده از چنگال، خمیرها را فشار دهید و پهن کنید.
- برای اینکه طرح شیرینی کره بادام زمینی زیباتر شود، می توانید چنگال را هم از سمت راست و هم از طرف چپ، روی خمیرها فشار دهید.
- فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی را به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر بگذارید.
-
- بعد از گذشت زمان مورد نظر، شیرینی کره بادام زمینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
- شیرینی کره بادام زمینی شما آماده است. نوش جان.
نکته مهم
شیرینی کره بادام زمینی شما تا 10 روز ماندگاری دارند به شرط اینکه شیرینی ها را در یک ظرف دربسته بگذارید تا خشک نشوند.