نخود پلو یک غذای ترکیه ای است که امرزه در کشور ما هم طرفدران بسیاری دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

برنج ۲ پیمانه
روغن۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
نخود ۱ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد

 

طرز تهیه :

جهت تهیه نخود پلو ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید . سعی کنید چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود .

نخود خیس خورده را همراه با آب ، پیاز و مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا بپزد .

بعد از اینکه نخود پخت آن را آبکش کرده و کنار بگذارید .

مرغ را آبپز کنید و آب آن را کنار بگذارید .

بهتر است برنج را از قبل خیس کنید .

قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید . کره و روغن را درون قابلمه بریزید .

زمانی که کره ذوب شد برنج را آبکش کرده و درون قابلمه اضافه  کرده و کاملا مخلوط کنید .

در این مرحله به مقدار لازم آب و یا اگر آب مرغ در دسترس دارید درون قابلمه بریزید .

نخود پخته شده را به برنج اضافه نمایید و با حرارت کم دم کنید .

مرغ را به صورت ریش و یا سرخ کرده در کنار نخود پلو میل کنید .