طرز تهیه نخود پلو

نخود پلو یک غذای ترکیه ای است که امرزه در کشور ما هم طرفدران بسیاری دارد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
برنج | ۲ پیمانه |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
نخود | ۱ پیمانه |
سینه مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پیاز | ۱ عدد |
طرز تهیه :
جهت تهیه نخود پلو ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید . سعی کنید چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود .
نخود خیس خورده را همراه با آب ، پیاز و مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا بپزد .
بعد از اینکه نخود پخت آن را آبکش کرده و کنار بگذارید .
مرغ را آبپز کنید و آب آن را کنار بگذارید .
بهتر است برنج را از قبل خیس کنید .
قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید . کره و روغن را درون قابلمه بریزید .
زمانی که کره ذوب شد برنج را آبکش کرده و درون قابلمه اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید .
در این مرحله به مقدار لازم آب و یا اگر آب مرغ در دسترس دارید درون قابلمه بریزید .
نخود پخته شده را به برنج اضافه نمایید و با حرارت کم دم کنید .
مرغ را به صورت ریش و یا سرخ کرده در کنار نخود پلو میل کنید .
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۲ ستاره