نخود پلو یک غذای ترکیه ای است که امرزه در کشور ما هم طرفدران بسیاری دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج | 2 پیمانه |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
نخود | 1 پیمانه |
سینه مرغ | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پیاز | 1 عدد |
طرز تهیه:
جهت تهیه نخود پلو ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید . سعی کنید چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود.
نخود خیس خورده را همراه با آب ، پیاز و مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
بعد از اینکه نخود پخت آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
مرغ را آبپز کنید و آب آن را کنار بگذارید.
بهتر است برنج را از قبل خیس کنید.
قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید . کره و روغن را درون قابلمه بریزید.
زمانی که کره ذوب شد برنج را آبکش کرده و درون قابلمه اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
در این مرحله به مقدار لازم آب و یا اگر آب مرغ در دسترس دارید درون قابلمه بریزید.
نخود پخته شده را به برنج اضافه نمایید و با حرارت کم دم کنید.
مرغ را به صورت ریش و یا سرخ کرده در کنار نخود پلو میل کنید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره