طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی

نخود-فرنگی

 

کوکوی نخود فرنگی یک کوکو بسیار خوشمزه  گیلانی است که با نخود سبز تازه تهیه میشود. این کوکو را می توان در تمام فصول بر سر سفره آورد به شرط اینکه موقع فراوانی نخود سبز، آن را تهیه و در فریزر نگهداری کنید. این غذا یکی از خوش طعم ترین انواع غذا ایرانی بوده که می توان به همراه برنج نیز استفاده نمود. با ما همراه باشید تا در ادامه فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی بپردازیم. همچنین پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم کوکوی نخود سبز:

نخود سبز تازه 500 گرم
شوید تازه 1 دسته کوچک
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی:

جهت تهیه کوکوی نخود فرنگی ابتدا دانه های سبز نخود را به کمک چرخ گوشت له کنید.

شوید را ساطوری ریز خورد کنید.

پیاز را رنده کرده و با نخود له شده و شوید خورد شده مخلوط کنید.

در مرحله بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد کوکو اضافه نمایید.

مواد کوکو را باهم مخلوط نمایید و در روغن داغ شده سرخ نمایید.

قابل ذکر است که کوکوی نخود فرنگی بدون سیب زمینی می باشد.

 

نکات طلایی طبخ بهتر کوکوی نخود فرنگی:

در صورت تمایل میتوانید همه ی مواد را بجز تخم مرغ و ادویه در چرخ گوشت ریخته و باهم چرخ و له کنید و سپس مابقی مواد را اضافه و مخلوط نمایید.

میتوانید پیاز را بجای رنده، نگینی خورد کنید.

اگر شوید تازه در دسترس ندارید از شوید خشک استفاده نمایید.

 

 

کلام آخر:

در ادامه ی مقاله طرز تهیه کوکو نخود فرنگی  به نحوه پخت کوکوی نخود فرنگی بدون سیب زمینی پرداختیم. همان طور که می دانید یکی از انواع غذا با نخود فرنگی بوده و می توان به همراه برنج نیز سرو نمود. در صورتی که قصد آموزش آشپزی و غذاهای ایرانی بیشتری دارید از طریق فروشگاه اینترنتی گیلان کشت اقدام نمایید. این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.