طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
کوکوی نخود فرنگی یک کوکو بسیار خوشمزه گیلانی است که با نخود سبز تازه تهیه میشود .
این کوکو را میتوان در تمام فصول بر سر سفره آورد به شرط اینکه موقع فراوانی نخود سبز، آن را تهیه و در فریزر نگهداری کنید .
مواد لازم :
نخود سبز تازه | ۵۰۰ گرم |
شوید تازه | ۱ دسته کوچک |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه کوکوی نخود فرنگی ابتدا دانه های سبز نخود را به کمک چرخ گوشت له کنید .
شوید را ساطوری ریز خورد کنید .
پیاز را رنده کرده و با نخود له شده و شوید خورد شده مخلوط کنید .
در مرحله بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد کوکو اضافه نمایید .
مواد کوکو را باهم مخلوط نمایید و در روغن داغ شده سرخ نمایید .
نکات طلایی طبخ بهتر کوکوی نخود فرنگی :
در صورت تمایل میتوانید همه ی مواد را بجز تخم مرغ و ادویه در چرخ گوشت ریخته و باهم چرخ و له کنید و سپس مابقی مواد را اضافه و مخلوط نمایید .
میتوانید پیاز را بجای رنده، نگینی خورد کنید .
اگر شوید تازه در دسترس ندارید از شوید خشک استفاده نمایید .