کوکوی نخود فرنگی یک کوکو بسیار خوشمزه  گیلانی است که با نخود سبز تازه تهیه میشود .

این کوکو را میتوان در تمام فصول بر سر سفره آورد به شرط اینکه موقع فراوانی نخود سبز، آن را تهیه و در فریزر نگهداری کنید .

 

مواد لازم :

نخود سبز تازه ۵۰۰ گرم
شوید تازه ۱ دسته کوچک
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه کوکوی نخود فرنگی ابتدا دانه های سبز نخود را به کمک چرخ گوشت له کنید .

شوید را ساطوری ریز خورد کنید .

پیاز را رنده کرده و با نخود له شده و شوید خورد شده مخلوط کنید .

در مرحله بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد کوکو اضافه نمایید .

مواد کوکو را باهم مخلوط نمایید و در روغن داغ شده سرخ نمایید .

 

نکات طلایی طبخ بهتر کوکوی نخود فرنگی :

در صورت تمایل میتوانید همه ی مواد را بجز تخم مرغ و ادویه در چرخ گوشت ریخته و باهم چرخ و له کنید و سپس مابقی مواد را اضافه و مخلوط نمایید .

میتوانید پیاز را بجای رنده، نگینی خورد کنید .

اگر شوید تازه در دسترس ندارید از شوید خشک استفاده نمایید .