طرز تهیه مرغ پاپریکا با برنج
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)آشپزی و مقالات

مرغ پاپریکا و برنج پخته شده یک غذای خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوان تهیه کرد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید
مواد لازم :
برنج | ۱ پیمانه |
ران مرغ | ۵ عدد |
سیر یه شده | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
آب مرغ | ۲ پیمانه |
ادویه پاپریکا | به مقدار لازم |
سبزی معطر خشک شده | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت مرغ پاپریکا و برنج پخته شده ابتدا مرغ را فیله کرده و همراه با نمک و فلفل و سبزی معطر خشک و ادویه پاپریکا طعم دار کنید .
مرغ طعم دار شده را درون روغن سرخ نمایید و از روغن خارج کنید .
سپس سیر له شده را درون روغن ریخته و تفت دهید و پیاز ریز خورد شده را نیز اضافه نمایید .
زمانیکه پیاز سرخ شد برنج از قبل خیس شده را همراه با آب مرغ اضافه و در مرحله بعد نمک و فلفل بزنید .
در مرحله آخر مرغ از قبل سرخ شده را روی برنج بچینید و با حرارت کم دم کنید .