طرز تهیه مرغ پاپریکا با برنج

مرغ پاپریکا و برنج پخته شده یک غذای خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوان تهیه کرد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.
مواد لازم :
برنج | ۱ پیمانه |
ران مرغ | ۵ عدد |
سیر یه شده | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
آب مرغ | ۲ پیمانه |
ادویه پاپریکا | به مقدار لازم |
سبزی معطر خشک شده | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت مرغ پاپریکا و برنج پخته شده ابتدا مرغ را فیله کرده و همراه با نمک و فلفل و سبزی معطر خشک و ادویه پاپریکا طعم دار کنید .
مرغ طعم دار شده را درون روغن سرخ نمایید و از روغن خارج کنید .
سپس سیر له شده را درون روغن ریخته و تفت دهید و پیاز ریز خورد شده را نیز اضافه نمایید .
زمانیکه پیاز سرخ شد برنج از قبل خیس شده را همراه با آب مرغ اضافه و در مرحله بعد نمک و فلفل بزنید .
در مرحله آخر مرغ از قبل سرخ شده را روی برنج بچینید و با حرارت کم دم کنید .
کلام اخر
سرو این غذا با برنج جهت طعمی متفاوت توصیه می شود برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه آنلاین گیلان کشت مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۲ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره