مرغ پاپریکا و برنج پخته شده یک غذای خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوان تهیه کرد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج | 1 پیمانه |
ران مرغ | 5 عدد |
سیرله شده | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
آب مرغ | 2 پیمانه |
ادویه پاپریکا | به مقدار لازم |
سبزی معطر خشک شده | 1 قاشق چایخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت مرغ پاپریکا و برنج پخته شده ابتدا مرغ را فیله کرده و همراه با نمک و فلفل و سبزی معطر خشک و ادویه پاپریکا طعم دار کنید .
مرغ طعم دار شده را درون روغن سرخ نمایید و از روغن خارج کنید .
سپس سیر له شده را درون روغن ریخته و تفت دهید و پیاز ریز خورد شده را نیز اضافه نمایید .
زمانیکه پیاز سرخ شد برنج از قبل خیس شده را همراه با آب مرغ اضافه و در مرحله بعد نمک و فلفل بزنید .
در مرحله آخر مرغ از قبل سرخ شده را روی برنج بچینید و با حرارت کم دم کنید .
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره