طرز تهیه پنکیک با کره بادام زمینی

پنکیک با کره بادام زمینی
پنکیک با کره بادام زمینی

 

اگر فرزندتان رابطه ی خوبی با صبحانه ندارد، پنکیک با کره بادام زمینی می تواند یک گزینه ی عالی باشد. مطمئن باشید که به عشق این پنکیک، فرزندتان هر روز صبح زود سر سفره ی صبحانه حاضر می شود.

در این مقاله به طرز پخت پنکیک با کره بادام زمینی خواهیم پرداخت.

 

مواد لازم

آرد: 1 فنجان

کره بادام زمینی: یک سوم فنجان

مینی شکلات بادام زمینی خرد شده: نصف فنجان

جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری

شکر: 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

شیر: یک و یک چهارم فنجان

بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 1 عدد

خامه پر چرب: نصف پیمانه

شکلات نیمه شیرین به صورت رنده شده: 100 گرم

عسل یا شربت ذرت: 2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پنکیک با کره بادام زمینی

برویم سراغ پنکیک با کره بادام زمینی که بسیار ساده و خوشمزه است.

  1. کاسه ی بزرگی بردارید و آرد، نمک، جوش شیرین، شکر و بکینگ پودر را در آن بریزید و مخلوط کنید.
  2. حالا یک تخم مرغ را به این مواد اضافه کنید و همراه با شیر، کره بادام زمینی و مینی شکلات بادام زمینی خرد شده خوب هم بزنید و مخلوط کنید.
  3. یک تابه نسوز را چرب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی تابه داغ شد، مقداری از مواد پنکیک را داخل تابه بریزید.
  4. هر وقت پنکیک با کره بادام زمینی شما طلایی شد، آن را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن نیز کاملا طلایی و آماده شود.
  5. همه ی پنکیک ها را به همین ترتیب آماده کنید و در ظرفی بچینید تا خنک شوند.
  6. حالا می توانید برای پنکیک با کره بادام زمینی، سس هم آماده کنید. برای این منظور شکلات را آب کنید و خامه را هم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
  7. حالا عسل یا شربت ذرت را بیفزایید و هم بزنید تا سس بافت یکدستی پیدا کند.
  8. پنکیک ها را روی هم قرار دهید و سس شکلاتی را لابه لای پنکیک ها بریزید.
  9. پنکیک با کره بادام زمینی نوش جانتان.