
اگر فرزندتان رابطه ی خوبی با صبحانه ندارد، پنکیک با کره بادام زمینی می تواند یک گزینه ی عالی باشد. مطمئن باشید که به عشق این پنکیک، فرزندتان هر روز صبح زود سر سفره ی صبحانه حاضر می شود.
در این مقاله به طرز پخت پنکیک با کره بادام زمینی خواهیم پرداخت.
مواد لازم
آرد: 1 فنجان
کره بادام زمینی: یک سوم فنجان
مینی شکلات بادام زمینی خرد شده: نصف فنجان
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر: یک و یک چهارم فنجان
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
خامه پر چرب: نصف پیمانه
شکلات نیمه شیرین به صورت رنده شده: 100 گرم
عسل یا شربت ذرت: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه پنکیک با کره بادام زمینی
برویم سراغ پنکیک با کره بادام زمینی که بسیار ساده و خوشمزه است.
- کاسه ی بزرگی بردارید و آرد، نمک، جوش شیرین، شکر و بکینگ پودر را در آن بریزید و مخلوط کنید.
- حالا یک تخم مرغ را به این مواد اضافه کنید و همراه با شیر، کره بادام زمینی و مینی شکلات بادام زمینی خرد شده خوب هم بزنید و مخلوط کنید.
- یک تابه نسوز را چرب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی تابه داغ شد، مقداری از مواد پنکیک را داخل تابه بریزید.
- هر وقت پنکیک با کره بادام زمینی شما طلایی شد، آن را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن نیز کاملا طلایی و آماده شود.
- همه ی پنکیک ها را به همین ترتیب آماده کنید و در ظرفی بچینید تا خنک شوند.
- حالا می توانید برای پنکیک با کره بادام زمینی، سس هم آماده کنید. برای این منظور شکلات را آب کنید و خامه را هم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
- حالا عسل یا شربت ذرت را بیفزایید و هم بزنید تا سس بافت یکدستی پیدا کند.
- پنکیک ها را روی هم قرار دهید و سس شکلاتی را لابه لای پنکیک ها بریزید.
- پنکیک با کره بادام زمینی نوش جانتان.