طرز تهیه مرغ پرتقالی و توپک های برنجی

طرز تهیه مرغ پرتقالی و توپک های برنجی

مرغ پرتقالی و توپک های برنجی یک غذای فرنگی بسیار خوشمزه است که با برنج ایرانی بسیار عالی میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

برنجبرنج

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه
آب پرتقال 1 فنجان
آب مرغ 1 فنجان
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری
سرکه برنج یا سرکه سیب 1/4 فنجان
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق غذاخوری
ران مرغ 2 عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
آرد گندم 1 فنجان
روغن به مقدار لازم
دانه کنجد 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 طرز تهیه:

جهت تهیه غذای لذیذ مرغ پرتقال با توپک برنجی ابتدا مرغ را فیله کرده و به ابعاد دلخواه خورد کنید و کنار بگذارید.

آب پرتقال، آب مرغ، سیر رنده شده، سرکه، سس سویا، پوست رنده شده ی پرتقال، شکر، زنجبیل  و فلفل قرمز را در ظرفی باهم مخلوط نمایید.

مواد بدست آمده را به دو نیم تقسیم کنید.

مرغ های فیله شده را به یک قسمت از مواد اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید. درب ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا مرغ طعم‌ دار شود.

برنج را بهتر از به روش کته تهیه نمایید چون هرچه بافت نرم و چسبنده تری داشته باشد در مراحل بعد کار آسان تر میشود. توجه کنید که برنج نباید شفته شود.

برنج پخته شده را به کمک اسکوپ یا یک قاشق به مقدار لازم برمیداریم و با دست به صورت توپک شکل میدهیم. بهتر است 15 الی 20 دقیقه در یخچال بماند تا خودش را بگیرد.

مابقی مواد مایع را روی حرارت میگذاریم و با مقداری نشاسته آب شده تفت میدهیم تا حدودی سفت شود.

در ظرفی مناسب مقداری نشاسته، آرد و نمک را باهم مخلوط میکنیم.

سپس مرغ های طعمدار را درون این مواد میریزیم و مخلوط میکنیم تا تمام مرغ آردی شود.

سپس توپک برنج و مرغ را یکی در میان به روی سیخ چوبی میکشیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم.

بعد از سرخ کردن روی مرغ و توپک برنجی را با سس از قبل آماده شده آغشته میکنیم.

 

نکات طلایی طبخ بهتر مرغ پرتقالی و توپک برنجی:

هر کدام از مواد داخل سس را میتوانید حذف کنید.
اگر غذای تند دوست ندارید از فلفل سیاه استفاده کنید.
در صورت در دسترس نبودن زنجبیل تازه از پودر زنجبیل استفاده کنید.
این غذا را میتوانید به عنوان وعده کامل و تزیین سفره استفاده کنید.
سینه مرغ هم در این غذا طعم خیلی عالی میدهد.

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده شده که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.

برچسب ها

پیشنهاد ما

سبوس برنج 280 گرمی

145,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی

3,000,000 تومان
3,250,000 تومان
برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی پک 5 عددی

4,000,000 تومان
4,250,000 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی پک 5 عددی 3%

برنج صدری عطری 10 کیلویی پک 5 عددی

7,250,000 تومان
7,500,000 تومان

برنج هاشمی معطر 10 کیلویی

1,200,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی پک 3 عددی 10%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی پک 3 عددی

648,000 تومان
720,000 تومان

برنج صدری دودی 5 کیلویی

850,000 تومان

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی

1,350,000 تومان

برنج صدری دودی 10 کیلویی

1,700,000 تومان

برنج قهوه ای 5 کیلویی

700,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید